IK Oddevold vs Östers IF: Bästa oddsen och matchtipsen

IK Oddevold vs Östers IF Statistik

  • I 10 av IK Oddevolds senaste 12 hemmamatcher var antalet av mål under 3.5
  • I 10 av IK Oddevolds senaste 12 hemmamatcher i Superettan var antalet av mål under 3.5
  • I 7 av IK Oddevolds senaste 8 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I 5 av IK Oddevolds senaste 6 hemmamatcher var antalet av mål över 2.5
  • I 5 av IK Oddevolds senaste 6 hemmamatcher i Superettan var antalet av mål över 2.5
  • Östers IF har vann de senaste 3 matcherna på rad medan de gjort mer än 1.5 mål
  • Östers IF har vann de senaste 3 matcherna på rad i Superettan medan de gjort mer än 1.5 mål
  • I 7 av Östers IFs senaste 9 bortamatcher i Superettan var antalet av mål under 3.5
  • I 5 av Östers IFs senaste 7 matcher var antalet av mål över 2.5
  • I de senaste 3 Östers IFs bortamatcher, var antalet mål under 3.5

IK Oddevold vs Östers IF H2H

Senast lagen mötte varandra gick Östers IF av planen som 3-0-segrare. Ingen tvekan om att de planerar göra en liknande bedrift kommande söndag. IK Oddevold går in i matchen mot Östers IF med 0-0-1 i ryggen från deras senaste ett möte. En win-rate på 0% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. Östers IF är spända inför den kommande matchen mot IK Oddevold, som de slog i de senaste 4 mötena. Östers IF gjorde minst ett mål i 6 av sina senaste 7 Superettan-matcher mot IK Oddevold.

Över 2.5 mål gjordes i sex av IK Oddevold’s tio senaste matcher i samtliga tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.3 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fem av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.8 mål under den här perioden.

IK Oddevold vs Östers IF Preview

IK Oddevold form

IK Oddevold ser för närvarande stabila ut och är obesegrade i tre matcher, som började med oavgjort 0-0 mot Helsingborg. De följde upp det med ny kryssmatch mot Örebro efter 0-0, och innan det slog man Östersund med 0-2. IK Oddevold tog bara två segrar på de sex senaste Superettan-matcherna på hemmaplan. I de fyra övriga matcherna spelade man lika två och förlorade två, de gjorde sju och släppte in elva mål.

Östers IF form

Östers IF är i fantastisk form inför kommande matchen efter tre raka segrar. Trelleborgs FF slog man med 4-1, efter det fick GIF Sundsvall känna på en 0-2-torsk. Utsiktens BK var det senaste offret efter en 5-2-vinst för Östers IF. I de sex senaste bortamatcherna i Superettan, vann Östers IF två, samtidigt som man även spelade två oavgjords. De fick utstå två defeats här med en målskillnad på sex mål insläppta och nio gjorda.

Nuvarande tabellen i Superettan

IK Oddevold tog blygsamma tre segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i fyra av matcherna, medan det blev tre förluster. Östers IF vann fyra av de 10 senaste och spelade oavgjort tre samt förlorade tre av matcherna under denna period. Målen flödar just nu för IK Oddevold på hemmaplan, och åt båda håll. Båda lagen hittade nät i sex av de 10 senaste matcherna här. I kontrast till sex gånger för Östers IF i de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Överraskande har IK Oddevold endast gjort första målet i tre matcher av de senaste tio på hemmaplan. Överraskande nog har Östers IF endast gjort första målet i tre av de senaste tio matcherna på bortaplan. IK Oddevold har hållt nollan 3 raka matcher. Östers IF har gjort mål i 3 raka möten med IK Oddevold när man spelat på bortaplan.

Det är en fantastisk säsong för Assad Al Hamlawi, som just nu har elva ligamål på sitt konto så här långt. IK Oddevold kommer förlita sig på hans tjänster för att sänka Östers IF.