GIF Sundsvall mot Degerfors – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

GIF Sundsvall vs Degerfors Statistik

  • I de senaste 11 GIF Sundsvalls matcher, var antalet mål under 3.5
  • I de senaste 10 GIF Sundsvalls matcher i Superettan, var antalet mål under 3.5
  • I de senaste 5 GIF Sundsvalls hemmamatcher, var antalet mål under 3.5
  • I de senaste 5 GIF Sundsvalls hemmamatcher i Superettan, var antalet mål under 3.5
  • I 3 av GIF Sundsvalls senaste 4 matcher var antalet av mål under 2.5
  • I 16 av Degerforss senaste 18 bortamatcher i Superettan var antalet av mål under 3.5
  • I 9 av Degerforss senaste 11 bortamatcher var antalet av mål under 3.5
  • Degerfors har vann de senaste 4 matcherna, och totalt antal mål var under 3.5
  • Degerfors har vann de senaste 4 matcherna i Superettan, och totalt antal mål var under 3.5
  • I 8 av Degerforss senaste 10 matcher i Superettan var antalet av mål under 3.5

GIF Sundsvall vs Degerfors H2H

Senast lagen mötte varandra gick Degerfors av planen som 2-0-segrare. Ingen tvekan om att de planerar göra en liknande bedrift kommande söndag. GIF Sundsvall brukar trivas med att spela mot Degerfors med sex vinster på tio möten. Spelbolagens bästa odds på en hemmavinst ligger runt 4.00. Degerfors vann de senaste 4 matcherna mot GIF Sundsvall. GIF Sundsvall gjorde minst ett mål i 8 av sina 9 senaste matcher i Superettan mot Degerfors. Båda lagen hittade nät fem gånger i de senaste tio matcherna mellan GIF Sundsvall och Degerfors. Bästa odds på BLGM finns hos spelbolagen till 1.75.

Det blev över 2.5 mål sex gånger i de senaste tio matcherna mellan lagen. GIF Sundsvall gjorde i snitt två mål, medan Degerfors snittade 1.4 mål. Båda lagen göra mål blev ett vinnande spel fem gånger. Över 2.5 mål gjordes i tre av GIF Sundsvall’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 0.8 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fyra av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de två mål under den här perioden.

GIF Sundsvall vs Degerfors Preview

GIF Sundsvall form

GIF Sundsvall har varit lite inkonsekventa på sistone, då de besegrade Östersund med 1-2. Att följa upp det visade sig vara för svårt, då de förlorade 0-2 mot Östers IF, innan de tog tre poäng i en 0-2 seger mot Skövde AIK.

Degerfors form

Degerfors är i fantastisk form inför kommande matchen efter tre raka segrar. Gefle slog man med 1-0, efter det fick Sandvikens IF känna på en 0-1-torsk. Trelleborgs FF var det senaste offret efter en 2-0-vinst för Degerfors.

Nuvarande tabellen i Superettan

GIF Sundsvall tog blygsamma tre segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i tre av matcherna, medan det blev fyra förluster. Degerfors vann sex av de 10 senaste och spelade oavgjort två samt förlorade två av matcherna under denna period. Degerfors har varit pigga från start och öppnat målskyttet i sju av sina 10 senaste på bortaplan. Gästerna nätade först i fem av de 10 senaste hemmamatcherna.

Senaste lagnyheter

Överraskande nog har GIF Sundsvall bara gjort första målet i tre matcher av de senaste tio matcherna. Degerfors har gjort första målet imponerande nio gånger av de senaste tio matcherna. Degerfors har hållt nollan i 5 raka matcher. Degerfors har gjort mål i 3 raka möten med GIF Sundsvall när man spelat på bortaplan.

Det har varit en underbar säsong för Dijan Vukojevic så här långt med 13 mål totalt i samtliga tävlingar. På de sex senaste matcherna har han gjort fyra mål och det råder ingen tvekan att Degerfors vill att den formen ska hålla i mot GIF Sundsvall på söndag.