Slovakien mot Sverige – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Slovakien vs Sverige Statistik

  • I de senaste 8 Slovakiens matcher i Nations League C, var antalet mål under 3.5
  • I 9 av Slovakiens senaste 11 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I 6 av Slovakiens senaste 8 matcher i Nations League C var antalet av mål under 2.5
  • I de senaste 4 Slovakiens hemmamatcher i Nations League C, var antalet mål under 3.5
  • I de senaste 3 Slovakiens hemmamatcher, var antalet mål under 3.5
  • I 8 av Sveriges senaste 10 bortamatcher var antalet av mål över 2.5
  • I 6 av Sveriges senaste 7 matcher var antalet av mål över 2.5
  • I 8 av Sveriges senaste 10 matcher var antalet av mål under 3.5
  • Sverige har förlorade 3 i de senaste 4 borta matcherna och totalt antal mål var över 2.5

Slovakien vs Sverige H2H

Senast Slovakien mötte Sverige, vann Sverige med 1-0 på National Football Stadium. Att välja en vinnare baserat på H2H är lite av ett lotteri, men spelaren med ett skarpt öga för skrällar kan ta ett skott här. Slovakien tog noll wins i sina senaste sex matcher mot Sverige. De sistnämnda lyckades ta tre vinster i dessa sex möten mot den kommande motståndaren. Spelbolagens högsta odds för ett oavgjort resultat ligger på 3.30.

I ett av de senaste sex matcher mellan Slovakien och Sverige gjorde båda lagen mål.

Över 2.5 mål blev vinnare ett gång av de senaste sex matcherna mellan lagen. Slovakien gjorde ett snitt på 0.17 mål, medan Sverige snittade 1.67 mål. Båda lagen göra mål gick in ett gång. Över 2.5 mål gjordes i fyra av Slovakien’s tio senaste matcher i alla tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.6 mål under den här perioden. Det blev över 2.5 mål i sju av besökarnas tio senaste matcher den här säsongen. I snitt gjorde de mål 1.5 gånger i dessa matcher.

Slovakien vs Sverige Preview

Slovakien form

Slovakien borde ha bra självförtroende efter 7 poäng på sina 3 senaste matcher, de började med att spela 1-1 mot England, innan de slog Estland med 0-1, tillsist plockade man ner Azerbajdzjan i en 2-0-vinst. Slovakien tog hälften vinster i sina sex senaste landskamper. De spelade oavgjort en och förlorade två, Man gjorde tolv mål och släppte in fem.

Sverige form

Sverige ser tillbaka på sina tre senaste matcher med sex poäng insamlat. Mot Serbia blev det förlust efter 0-3, men de reste sig snabbt och vann mot Azerbajdzjan i en 1-3-match. De följde upp vinsten med en ny 3-0-seger mot Estland i den senaste matchen. Sverige vann hälften av sina senaste landskamper, där man även såg en oavgjort och fick utstå tre förluster. De gjorde tolv mål medan man släppte in tolv.

Nuvarande tabellen i UEFA Nations League

Slovakien tog samtliga tre poäng sex gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade ett och åkte på tre förluster under den här perioden. Sverige vann tre av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort ett och förlorade sex. Slovakien hindrade besökarna på National Football Stadium från att göra mål fem gånger av de 10 senaste matcherna. Medan Sverige har kunnat hålla nollan ett av de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Det räcker att kolla på Ondrej Duda, när man ska leta efter en anfallare i god målform. Han nätade två gånger på slutet för Slovakien i UEFA Nations League, medan Viktor Gyoekeres lyckades göra fyra mål på de sex senaste för Sverige i samma liga. Ingen tvekan att båda är ute efter nya strutar här.