Molde mot Sandefjord – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Molde vs Sandefjord Statistik

  • I de senaste 10 Moldes hemmamatcher i Eliteserien, var antalet mål över 2.5
  • I 13 av Moldes senaste 15 hemmamatcher var antalet av mål över 2.5
  • Molde har vann 5 i de senaste 6 hemma matcherna, medan gjort mer än 2.5 mål
  • Molde har vann de senaste 3 hemma matcherna på rad i Eliteserien medan de gjort mer än 2.5 mål
  • Molde har vann 7 i de senaste 9 hemma matcherna, medan gjort mer än 1.5 mål
  • I 13 av Sandefjords senaste 15 bortamatcher var antalet av mål under 3.5
  • I 11 av Sandefjords senaste 13 bortamatcher i Eliteserien var antalet av mål under 3.5
  • I 4 av Sandefjords senaste 5 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I 4 av Sandefjords senaste 5 matcher i Eliteserien var antalet av mål under 3.5

Molde vs Sandefjord H2H

Supportrarna hoppas på en minst lika spännande match som senast Molde spelade mot Sandefjord. den slutade 3-1 och var en riktigt bra match. Högt odds på oavgjort och det ser ganska osannolikt ut den här gången om man kollar lagens tio senaste möten. Molde lyckades med sex vinster, medan Sandefjord tog samtliga poäng tre gånger i dessa tio matcher. Spela på hemmavinsten ger dig ett odds på 1.36 medan det bästa odds hos spelbolagen på en bortavinst ligger på 7.00. Molde fick ut mer av Sandefjord i 6 av de senaste 8 mötena. De senaste 3 mötena i Eliteserien mellan Molde och Sandefjord bjöd på fin underhållning och över 3.5 mål. Spela på att båda lagen ska göra mål i de senaste matcherna mellan Molde och Sandefjord skulle givit dig en godkänd vinst. Båda lagen hittade vägen till målet åtta gånger av sina senaste tio matcher. Bästa odds på att båda gör mål här finns till 1.61 hos spelbolagen.

Över 2.5 mål gick in nio gånger i de senaste tio matcherna mellan de här lagen. Molde gjorde ett snitt på 2.3 mål, där Sandefjord snittade 1.4 mål. Båda lagen göra mål var vinnande åtta gånger av matcherna. Över 2.5 mål gjordes i sju av Molde’s tio senaste matcher i samtliga tävlingar. De gjorde ett snitt på 2.6 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sju av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.4 mål under den här perioden.

Molde vs Sandefjord Preview

Molde form

I de tre senaste matcherna såg vi Molde spela 1-1 mot KFUM, innan man slog Tromsö med 5-3, och Larne med 3-0. Molde har tagit 27 poäng från deras tolv möten med lagen från den nedre halvan av Eliteserien-tabellen. Detta motsvarar nio vinster efter att ha gjort mål 32 gånger och släppt in 14. Molde tog fyra segrar i sina sex senaste Eliteserien-matcher på Aker Stadion. En oavgjord och en förlust var deras facit, där de släppte in nio och gjorde 21 mål.

Sandefjord form

Sandefjord fick utstå en tuff period i sina tre senaste matcher, där man kammat noll. De besegrades med 3-0 av Tromsö, efter det vann Rosenborg med 0-1. Tredje raka förlusten kom sedan mot Kristiansund BK, som vann med 2-1. Sandefjord vann två matcher och plockade tio poäng från deras tolv möten mot lag från den övre halvan av Eliteserien. De gjorde 14 mål och släppte in 20. Sandefjord tog sig igenom sina sex senaste bortamatcher i Eliteserien utan seger. Det blev tre oavgjord och tre förluster, med tolv insläppta och sju mål framåt.

Nuvarande tabellen i Eliteserien

Molde vann åtta av sina 10 hemmamatcher i alla turneringar, samtidigt som man förlorade två gånger. Sandefjord vann noll av sina 10 senaste bortamatcher, med fyra oavgjorda och sex förluster också. Molde hindrade besökarna på Aker Stadion från att göra mål fem gånger av de 10 senaste matcherna. Medan Sandefjord har kunnat hålla nollan noll av de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Molde har gjort mål först i sju matcher av de senaste tio matcherna. Överraskande nog har Sandefjord endast gjort första målet i två av de senaste tio matcherna på bortaplan. Molde har gjort mål i 4 raka hemmamöten med Sandefjord.