Elfsborg vs Häcken: Bästa oddsen och matchtipsen

Elfsborg vs Häcken Statistik

  • I 8 av Elfsborgs senaste 10 hemmamatcher i Allsvenskan var antalet av mål över 2.5
  • I 5 av Elfsborgs senaste 7 matcher i Allsvenskan var antalet av mål över 3.5
  • I 5 av Elfsborgs senaste 7 matcher i Allsvenskan var antalet av mål över 2.5
  • I 3 av Elfsborgs senaste 4 matcher var antalet av mål över 3.5
  • I 3 av Elfsborgs senaste 4 matcher var antalet av mål över 2.5
  • I 9 av Häckens senaste 11 bortamatcher i Allsvenskan var antalet av mål över 2.5
  • Häcken har vann de senaste 3 matcherna på rad medan de gjort mindre än 2.5 mål
  • Häcken har vann de senaste 3 matcherna på rad medan de gjort mer än 1.5 mål
  • I de senaste 4 Häckens matcher, var antalet mål under 3.5
  • Häcken har vann de senaste 3 matcherna, och totalt antal mål var under 3.5

Elfsborg vs Häcken H2H

Deras senaste möte i Allsvenskan var en otrolig match som slutade 3-5. Ett ovanligt resultat vi inte skulle ha något emot att få se igen på lördag. Att välja en vinnare baserat på H2H är lite av ett lotteri, men spelaren med ett skarpt öga för skrällar kan ta ett skott här. Elfsborg tog fyra wins i sina senaste tio matcher mot Häcken. De sistnämnda lyckades ta två vinster i dessa tio möten mot den kommande motståndaren. Spelbolagens högsta odds för ett oavgjort resultat ligger på 4.00. De senaste 3 Allsvenskan mötena mellan Elfsborg och Häcken slutade med över 2.5 mål. Då båda lagen hittat nät åtta gånger i sina senaste tio matcherna, skulle det gett bra profit att ha spelat BLGM. Odds på att båda lagen gör mål här hittar ni till bästa odds på 1.44 hos spelbolagen.

Över 3.5 mål gjordes fem gånger i de senaste tio matcherna mellan rivalerna. Elfsborg gjorde ett snitt på 1.9 mål, och där Häcken snittade 2.4 mål. Båda lagen göra mål var vinnande åtta gånger i dessa matcher. Över 2.5 mål gjordes i sex av Elfsborg’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.6 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sex av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.6 mål under den här perioden.

Elfsborg vs Häcken Preview

Elfsborg form

Elfsborg är ute efter att studsa tillbaka på vinnarspåret igen. I de tre senaste matcherna slog de först Kalmar FF med 1-3, innan det blev det seger mot Roma med 1-0. Segersviten tog slut senast mot Sirius, som vann med 4-1 Elfsborg har tagit 17 poäng i deras 13 matcher mot lag från den övre halvan av Allsvenskan-tabellen. De vann fem av dessa matcher med 21 mål mot 20.

Häcken form

Häcken ser tillbaka på sina tre senaste matcher med sex poäng insamlat. Mot Hammarby blev det förlust efter 2-0, men de reste sig snabbt och vann mot Sirius i en 2-0-match. De följde upp vinsten med en ny 0-2-seger mot AIK i den senaste matchen. Häcken tog 17 poäng från sina 14 matcher mot lag från den övre halvan av Allsvenskan-tabellen. De vann fem, gjorde 23 mål och släppte in 26. I de sex senaste bortamatcherna i Allsvenskan, vann Häcken två, samtidigt som man även spelade två oavgjords. De fick utstå två defeats här med en målskillnad på tolv mål insläppta och tio gjorda.

Nuvarande tabellen i Allsvenskan

Elfsborg tog blygsamma sex segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i två av matcherna, medan det blev två förluster. Häcken vann fyra av de 10 senaste och spelade oavgjort tre samt förlorade tre av matcherna under denna period. Båda lagen gjorde mål i sju av de 10 senaste matcherna för Elfsborg. Båda lagen hittade även nät fem gånger i de senaste 10 matcherna för Häcken.

Senaste lagnyheter

Elfsborg har gjort mål först i sex matcher av de senaste tio matcherna. Häcken gjorde första målet fyra gånger i de senaste tio matcherna. Båda lagen har gjort mål 3 senaste mötena mellan Elfsborg och Häcken.