Östersund vs Landskrona BoIS: Bästa oddsen och matchtipsen

Östersund vs Landskrona BoIS Statistik

  • I 13 av Östersunds senaste 15 hemmamatcher var antalet av mål under 3.5
  • I 12 av Östersunds senaste 14 hemmamatcher i Superettan var antalet av mål under 3.5
  • I 10 av Östersunds senaste 12 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I 9 av Östersunds senaste 11 matcher i Superettan var antalet av mål under 3.5
  • I 6 av Östersunds senaste 8 matcher i Superettan var antalet av mål under 2.5
  • I 10 av Landskrona BoISs senaste 12 bortamatcher var antalet av mål under 3.5
  • I 8 av Landskrona BoISs senaste 9 bortamatcher i Superettan var antalet av mål under 3.5
  • I 9 av Landskrona BoISs senaste 11 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I 7 av Landskrona BoISs senaste 9 matcher i Superettan var antalet av mål under 3.5
  • Landskrona BoIS har förlorade 3 i de senaste 4 matcherna, medan gjort mindre än 1.5 mål

Östersund vs Landskrona BoIS H2H

Östersund åkte på en smäll när Landskrona BoIS plockade ner dem med 4-3 i det senaste mötet. Förstnämnda vann dock mötet innan efter en 1-0-seger. Östersund brukar trivas med att spela mot Landskrona BoIS med fem vinster på nio möten. Spelbolagens bästa odds på en hemmavinst ligger runt 3.25. I 7 av deras senaste 9 möten, kom Östersund segrande ur striden mot Landskrona BoIS. Östersund gjorde minst ett mål i 10 av sina 11 senaste matcher i Superettan mot Landskrona BoIS. Båda lagen hittade nät sex gånger i de senaste nio matcherna mellan Östersund och Landskrona BoIS. Bästa odds på BLGM finns hos spelbolagen till 1.70.

Över 2.5 mål blev vinnare sex gånger av de senaste nio matcherna mellan lagen. Östersund gjorde ett snitt på 1.98 mål, medan Landskrona BoIS snittade 1.65 mål. Båda lagen göra mål gick in sex gånger. Över 2.5 mål gjordes i fyra av Östersund’s tio senaste matcher i alla tävlingar. De gjorde ett snitt på 0.6 mål under den här perioden. Det blev över 2.5 mål i fem av de senaste tio matcherna som Landskrona BoIS spelade runt om i alla tävlingar den här säsongen. De gjorde 1.3 mål i snitt under den här tiden.

Östersund vs Landskrona BoIS Preview

Östersund form

Ett oavgjort resultat var det bästa Östersund kunde få med sig från deras tre senaste matcher. De löste oavgjort först efte 0-0 mot Gefle, innan det fick laget pisk med 0-2 mot IK Oddevold. Det blev mer besvikelse sist när Sandvikens IF vann med 3-1. Östersund tog bara två segrar på de sex senaste Superettan-matcherna på hemmaplan. I de fyra övriga matcherna spelade man lika två och förlorade två, de gjorde sex och släppte in sju mål.

Landskrona BoIS form

Landskrona BoIS åkte på några besvikelser i sina tre senaste matcher, då de blev överkörda av Helsingborg i en 0-1-förlust. Örebro blev även dom för svåra i en fajt som slutade 1-0, nu senast lyckades Landskrona BoIS slå tillbaka i en 4-1-seger mot Skövde AIK. I de sex senaste bortamatcherna i Superettan, vann Landskrona BoIS två, samtidigt som man även spelade en oavgjord. De fick utstå tre defeats här med en målskillnad på sju mål insläppta och åtta gjorda.

Nuvarande tabellen i Superettan

Östersund tog samtliga tre poäng fem gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade två och åkte på tre förluster under den här perioden. Landskrona BoIS vann fem av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort ett och förlorade fyra. Båda lagen gjorde mål i fem av de 10 senaste matcherna för Östersund. Båda lagen hittade även nät sex gånger i de senaste 10 matcherna för Landskrona BoIS.

Senaste lagnyheter

Östersund har gjort första målet i fyra matcher av de senaste tio matcherna. Landskrona BoIS gjorde första målet fem gånger i de senaste tio matcherna. Östersund har gjort mål i 9 raka ligamatcher mot Landskrona BoIS.

Med endast ett mål på slutet i Superettan kommer Simon Marklund vara ivrig att hitta rätt igen i den kommande matchen. Landskrona BoIS hoppas i sin tur att Edi Sylisufaj kan göra det jobbigt för motståndarna och addera nya mål till de två Superettan-mål som han gjort så här långt.