Hammarby vs Djurgården: Bästa oddsen och matchtipsen

Hammarby vs Djurgården Statistik

  • I 22 av Hammarbys senaste 24 matcher i Allsvenskan var antalet av mål under 3.5
  • I 10 av Hammarbys senaste 11 hemmamatcher i Allsvenskan var antalet av mål under 3.5
  • I de senaste 6 Hammarbys matcher i Allsvenskan, var antalet mål under 2.5
  • I 10 av Hammarbys senaste 12 hemmamatcher var antalet av mål under 3.5
  • I de senaste 5 Hammarbys matcher, var antalet mål under 2.5
  • I 11 av Djurgårdens senaste 12 matcher i Allsvenskan var antalet av mål under 3.5
  • I 8 av Djurgårdens senaste 10 bortamatcher i Allsvenskan var antalet av mål över 2.5
  • I 9 av Djurgårdens senaste 11 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I 9 av Djurgårdens senaste 11 bortamatcher var antalet av mål under 3.5
  • I 6 av Djurgårdens senaste 7 bortamatcher i Allsvenskan var antalet av mål under 3.5

Hammarby vs Djurgården H2H

Senast lagen mötte varandra gick Hammarby av planen som 0-3-segrare. Ingen tvekan om att de planerar göra en liknande bedrift på söndag. Hemmalaget var i fantastisk form senast de spelade mot Djurgården, efter att man blivit uppläxade med 3-0 mot ett enastående Hammarby-lag. Spelbolagen har Hammarby att vinna denna match till bästa odds på 2.45. I de senaste tio matcherna mellan Hammarby och Djurgården hittade båda nät i sex gånger. Bästa odds på att båda lagen gör mål här igen finns hos spelbolagen till 1.67.

Det blev över 2.5 mål sex gånger i de senaste tio matcherna mellan lagen. Hammarby gjorde i snitt 1.5 mål, medan Djurgården snittade 1.3 mål. Båda lagen göra mål blev ett vinnande spel sex gånger. Över 2.5 mål gjordes i tre av Hammarby’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.6 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sex av besökarnas tio senaste matcher den här säsongen. I snitt gjorde de mål 1.6 gånger i dessa matcher.

Hammarby vs Djurgården Preview

Hammarby form

Hammarby har varit lite inkonsekventa på sistone, då de besegrade Häcken med 2-0. Att följa upp det visade sig vara för svårt, då de förlorade 1-0 mot AIK, innan de tog tre poäng i en 1-0 seger mot Halmstads BK. Hammarby har tagit 18 poäng i deras elva matcher mot lag från den övre halvan av Allsvenskan-tabellen. De vann fem av dessa matcher med 14 mål mot sju. Hammarby tog tre segrar från sina senaste sex matcher på hemmamark i Allsvenskan. De spelade oavgjort tre men är fortsatt obesegrade med en målskillnad på tio framåt och fyra insläppta.

Djurgården form

Efter tre oavgjorda på tre matcher skulle Djurgården må bra av en vinst igen. Mot IFK Värnamo delades poängen i en 1-1-match, efter det 2-2 mot LASK. En ny 1-1-fajt kom nu senast mot Kalmar FF. Djurgården gjorde tolv mål och släppte in 18 i deras elva senaste matcher mot lag från den övre halvan av Allsvenskan-tabellen. De fick ihop sex vinster och 19 poäng.

Nuvarande tabellen i Allsvenskan

Hammarby tog fyra vinster på hemmaplan i sina 10 senaste matcher i samtliga tävlingar, medan man kryssade fyra gånger. De fick utstå förlust i två under den här tiden. Djurgården vann fyra av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort i tre och förlorade tre. Hammarby hindrade besökarna på Tele2 Arena från att göra mål fem gånger av de 10 senaste matcherna. Medan Djurgården har kunnat hålla nollan två av de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Hammarby har gjort första målet i sju matcher av de senaste tio på hemmaplan. Djurgården gjorde första målet i sex matcher av de senaste tio på hemmaplan.

Det har varit en underbar säsong för Deniz Hummet så här långt med elva mål totalt i samtliga tävlingar. På de sex senaste matcherna har han gjort tre mål och det råder ingen tvekan att Djurgården vill att den formen ska hålla i mot Hammarby kommande söndag.