Wolverhampton vs Manchester City: Bästa oddsen och matchtipsen

Wolverhampton vs Manchester City Statistik

  • Wolverhampton Wanderers har förlorade 7 i de senaste 9 matcherna i Premier League, medan gjort mindre än 1.5 mål
  • Wolverhampton Wanderers har förlorade 6 i de senaste 8 hemma matcherna i Premier League, medan gjort mindre än 1.5 mål
  • Wolverhampton Wanderers har förlorade de senaste 4 matcherna, och totalt antal mål var över 2.5
  • I de senaste 5 Wolverhampton Wandererss hemmamatcher i Premier League, var antalet mål över 2.5
  • Wolverhampton Wanderers har förlorade de senaste 4 hemma matcherna i Premier League, och totalt antal mål var över 2.5
  • Manchester City har vann 13 i de senaste 15 matcherna i Premier League, medan gjort mer än 1.5 mål
  • Manchester City har vann 7 i de senaste 8 borta matcherna, medan gjort mer än 1.5 mål
  • Manchester City har vann 7 i de senaste 8 borta matcherna i Premier League, medan gjort mer än 1.5 mål
  • I 6 av Manchester Citys senaste 8 matcher var antalet av mål över 2.5
  • I 4 av Manchester Citys senaste 5 matcher i Premier League var antalet av mål över 2.5

Wolverhampton vs Manchester City H2H

Deras senaste möte i Premier League var en otrolig match som slutade 5-1. Ett ovanligt resultat vi inte skulle ha något emot att få se igen på söndag. Manchester City brukar trivas att spela mot Wolverhampton då man tagit tre poäng mot dom sju gånger i de senaste tio mötenas. Inte minst i det senaste, då Manchester City körde över kommande motståndaren i en 5-1-seger. Spelbolagens bästa odds på en bortaseger är 1.30. Manchester City klev av som vinnare 7 av sina senaste 8 matcher mot Wolverhampton. Manchester City gjorde minst ett mål i 21 av sina senaste 22 Premier League-matcher mot Wolverhampton. De senaste tio matcher mellan Wolverhampton och Manchester City har ofta varit underhållande historier. Ö 2.5 blev vinnande bets åtta gånger av mötena. Det verkar naturligt att leta efter målspel kommande söndag. Över 2.5 mål finns till bästa odds på 1.44 hos spelbolagen.

Över 3.5 mål gjordes fem gånger i de senaste tio matcherna mellan rivalerna. Wolverhampton gjorde ett snitt på 1.1 mål, och där Manchester City snittade 2.7 mål. Båda lagen göra mål var vinnande sex gånger i dessa matcher. Över 2.5 mål gjordes i sex av Wolverhampton’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.3 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sju av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 2.3 mål under den här perioden.

Wolverhampton vs Manchester City Preview

Wolverhampton form

Wolverhampton har fått utstå en tuff period på slutet. De besegrades med 3-1 av Aston Villa, innan Liverpool fick med sig en 1-2-seger. En tredje förlust kom mot Brentford, som vann med 5-3. Wolverhampton löste endast en seger av sex försök så här långt på Molineux Stadium i Premier League. De kryssade noll och förlorade fem av dessa möten där de gjorde sju och släppte in 15 mål.

Manchester City form

Manchester City ser ut att kunna möta vilken moståndare som efter sju poäng i de tre senaste matcherna. De började med att kryssa 1-1 mot Newcastle United, för att sedan vinna mot Slovan Bratislava med 0-4, och Fulham i en 3-2-vinst. Manchester City har varit enastående på resande fot på slutet med fem av sex segrar i Premier League. En oavgjord match med betyder att de är obesegrade, och framåt har laget gjort 14 samtidigt som man släppt in två mål.

Nuvarande tabellen i Premier League

Wolverhampton vann två av sina 10 hemmamatcher i alla turneringar, samtidigt som man förlorade åtta gånger. Manchester City vann åtta av sina 10 senaste bortamatcher, med två oavgjorda och noll förluster också. Målen flödar just nu för Wolverhampton på hemmaplan, och åt båda håll. Båda lagen hittade nät i sex av de 10 senaste matcherna här. I kontrast till fyra gånger för Manchester City i de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Överraskande nog har Wolverhampton bara gjort första målet i tre matcher av de senaste tio matcherna. Manchester City gjorde första målet i sex gånger i de senaste tio matcherna. Båda lagen gjorde mål i 5 raka hemmamatcher som Wolverhampton spelat. Båda lagen har gjort mål i 6 raka Manchester City-matcher. Manchester City har gjort mål i 11 raka möten med Wolverhampton när man spelat på bortaplan.

I skrivande stund ser det ut som att endast två spelare ej är tillgängliga för Wolverhampton, när de förbereder sig för den kommande matchen.

Sasa Kalajdzic och Bastien Meupiyou finns bland de två spelarna som saknas för Wolverhampton kommande söndag.

Mateo Kovacic kommer inte att följa med Manchester City denna gång, då de måste rehabba en skada.