Liverpool vs Chelsea: Bästa oddsen och matchtipsen

Liverpool vs Chelsea Statistik

  • Liverpool har vann 11 i de senaste 13 matcherna, medan gjort mer än 1.5 mål
  • Liverpool har vann 6 i de senaste 7 matcherna i Premier League, medan gjort mer än 1.5 mål
  • I de senaste 7 Liverpools matcher i Premier League, var antalet mål under 3.5
  • Liverpool har vann 6 i de senaste 7 matcherna i Premier League och totalt antal mål var under 3.5
  • Liverpool har vann 6 i de senaste 8 hemma matcherna, medan gjort mer än 1.5 mål
  • I 12 av Chelseas senaste 14 bortamatcher i Premier League var antalet av mål över 2.5
  • Chelsea har vann de senaste 4 matcherna på rad medan de gjort mer än 2.5 mål
  • I 11 av Chelseas senaste 13 bortamatcher var antalet av mål över 2.5
  • Chelsea har vann de senaste 3 matcherna, och totalt antal mål var över 4.5
  • Chelsea har vann de senaste 3 matcherna på rad medan de gjort mer än 3.5 mål

Liverpool vs Chelsea H2H

Deras senaste möte i Premier League var en otrolig match som slutade 4-1. Ett ovanligt resultat vi inte skulle ha något emot att få se igen kommande söndag. Liverpool går in i matchen mot Chelsea med 4-5-1 i ryggen från deras senaste tio möten. En win-rate på 40% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. Chelsea har gått igenom sina senaste 9 matcher mot Liverpool utan en enda seger. Båda lagen hittade nät sex gånger i de senaste tio matcherna mellan Liverpool och Chelsea. Bästa odds på BLGM finns hos spelbolagen till 1.44.

Under 2.5 mål satt fyra gånger i de senaste tio matcherna mellan rivalerna. Liverpool med ett snitt på 1.7 mål, och där Chelsea snittade ett mål i dessa. Båda lagen att inte göra mål var vinnande fyra gånger av matcherna. Över 2.5 mål gjordes i fem av Liverpool’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 2.3 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sex av de senaste tio matcherna som Chelsea spelade runt om i alla tävlingar den här säsongen. De gjorde 2.8 mål i snitt under den här tiden.

Liverpool vs Chelsea Preview

Liverpool form

Liverpool körde över allt motstånd på slutet där man börjad emed att vinna 1-2 mot Wolverhampton Wanderers. De fortsatte med att slåBologna 2-0 och tog tredje raka mot Crystal Palace i en 0-1-seger. Liverpool har tagit noll poäng i deras ett matcher mot lag från den övre halvan av Premier League-tabellen. De vann noll av dessa matcher med noll mål mot ett. Liverpool har kommit tillbaka starkt med fyra segrar på de sex senaste hemmamatcherna i Premier League. Ingen oavgjord och två förluster. De gjorde elva mål och släppte in fyra.

Chelsea form

Chelsea ser väl lämpade ut att ta sig an vilken motståndare som, Då de tog 7 poäng på de tre senaste matcherna. De vann med 4-2 och4-2 mot Brighton & Hove Albion och Gent. Den vinnande trenden tog slut när Nottingham Forest löste ett 1-1-kryss. Chelsea har kämpat sig till ett vinster och tre poäng från sina senste två matcher mot topp 6-lagen. De gjorde fyra i dessa matcher, men släppte även in fyra mål. Chelsea har varit enastående på resande fot på slutet med fem av sex segrar i Premier League. En oavgjord match med betyder att de är obesegrade, och framåt har laget gjort 17 samtidigt som man släppt in sju mål.

Nuvarande tabellen i Premier League

Liverpool har varit ganska skrämmande på hemmaplan och vunnit åtta av sina 10 senaste matcher, medan man spelade oavgjort ett och förlorade ett av dessa matcher. Chelsea vann fem av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort ett av dem och förlorade fyra. Liverpool har settfem av sina 10 senaste matcher på Anfield sluta över 2.5 mål. I åtta av de 10 senaste på bortaplan för Chelsea gick matchen över 2.5 mål.

Senaste lagnyheter

Liverpool har gjort första målet i sex matcher av de senaste tio på hemmaplan. Chelsea gjorde första målet i sju gånger i de senaste tio matcherna.

Det är svårt att inte titta på Cole Palmer, när man letar efter en målskytt, då han är i fantastisk form. Han nätade sex i de senaste Premier League-matcherna för Chelsea, med totalt sex gjorda mål denna Premier League-säsong. Med fem mål på slutet för Liverpool i Premier League, är även Luis Diaz en spelare att hålla koll på.

Liverpool kan sakna upp till tre spelare till deras kommande match kommande söndag. Tyler Morton och Alexis Mac Allister kan inte bli inkallade av Liverpools manager, eftersom båda är avstängda.

Mohamed Salah får sitta på läktaren för Liverpool eftersom han är skadad för tillfället.

Bland de två spelare som får spendera lite tid på sidlinjen, återfinns bland andra Romeo Lavia och Wesley Fofana.