Nottingham Forest mot Crystal Palace – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Nottingham Forest vs Crystal Palace Statistik

  • I 6 av Nottingham Forests senaste 7 matcher i Premier League var antalet av mål under 2.5
  • I 7 av Nottingham Forests senaste 8 matcher i Premier League var antalet av mål under 3.5
  • I 6 av Nottingham Forests senaste 8 matcher var antalet av mål under 2.5
  • I de senaste 3 Nottingham Forests hemmamatcher i Premier League, var antalet mål under 2.5
  • I 6 av Nottingham Forests senaste 8 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I 9 av Crystal Palaces senaste 11 bortamatcher var antalet av mål under 3.5
  • I 7 av Crystal Palaces senaste 8 bortamatcher i Premier League var antalet av mål under 3.5
  • I 8 av Crystal Palaces senaste 10 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I 5 av Crystal Palaces senaste 6 bortamatcher var antalet av mål över 2.5
  • I 6 av Crystal Palaces senaste 7 matcher i Premier League var antalet av mål under 3.5

Nottingham Forest vs Crystal Palace H2H

Det slutade oavgjort när Nottingham Forest senast mötte Crystal Palace. Med båda som vägrade att ge sig, stod det 1-1 på resultattavlan till slut. De bästa oddsen på ett oavgjort vid full tid hos bookmakern är 3.50. Nottingham Forest går in i matchen mot Crystal Palace med 1-3-0 i ryggen från deras senaste fyra möten. En win-rate på 25% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. Crystal Palace har gått igenom sina senaste 8 matcher mot Nottingham Forest utan en enda seger. Nottingham Forest gjorde minst ett mål i 7 av sina 8 senaste matcher i Premier League mot Crystal Palace. I två av de senaste fyra matcher mellan Nottingham Forest och Crystal Palace gjorde båda lagen mål.

Över 2.5 mål gjordes i två av Nottingham Forest’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.2 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fem av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.2 mål under den här perioden.

Nottingham Forest vs Crystal Palace Preview

Nottingham Forest form

Nottingham Forest misslyckades med att vinna någon av sina tre senaste matcher, även om de fick en poäng mot Brighton & Hove Albion i en 2-2-match, innan det kom en förlust mot Fulham 0-1. Senast fick man nöja sig med oavgjort 1-1 mot Chelsea. Nottingham Forest har tagit fem poäng från deras tre möten med lagen från den nedre halvan av Premier League-tabellen. Detta motsvarar ett vinster efter att ha gjort mål tre gånger och släppt in två. Nottingham Forest har inte vunnit någon av sina sex senaste matcher i Premier League på City Ground, Nottingham. Ett facit på två oavgjorda och fyra förluster, där de släppte in 13 och gjorde åtta mål.

Crystal Palace form

Ett oavgjort resultat är det enda positiva som Crystal Palace har med sig från de tre senaste matcherna. De tog poängen efter 0-0 mot Manchester United, sedan kammade man noll mot Everton i en 2-1-match. Sist blev det mer besvikelse då Liverpool vann med 0-1. I de sex senaste bortamatcherna i Premier League, vann Crystal Palace två, samtidigt som man även spelade två oavgjords. De fick utstå två defeats här med en målskillnad på sju mål insläppta och åtta gjorda.

Nuvarande tabellen i Premier League

Nottingham Forest tog samtliga tre poäng två gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade fem och åkte på tre förluster under den här perioden. Crystal Palace vann fyra av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort tre och förlorade tre. Målen flödar just nu för Nottingham Forest på hemmaplan, och åt båda håll. Båda lagen hittade nät i sju av de 10 senaste matcherna här. I kontrast till åtta gånger för Crystal Palace i de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Nottingham Forest har gjort mål först i sju matcher av de senaste tio matcherna. Crystal Palace gjorde första målet i sju matcher av de senaste tio på hemmaplan. Båda lagen har gjort mål i 5 raka bortamatcher som Crystal Palace spelat. Nottingham Forest har gjort mål i 4 raka hemmamöten med Crystal Palace.

I skrivande stund ser det ut som att endast två spelare ej är tillgängliga för Nottingham Forest, när de förbereder sig för den kommande matchen. Med två spelare avstängda, måste Nottingham Forest justera sin laguppställning, eftersom Nikola Milenkovic och James Ward-Prowse får ta ledigt..

Crystal Palace kommer till exempel inte kunna använda sig av Ismaila Sarr eftersom han är avstängd efter att ha dragit på sig för många kort.

Cheick Oumar Doucoure kommer inte att följa med Crystal Palace denna gång, då de måste rehabba en skada.