IFK Norrköping vs Brommapojkarna: Bästa oddsen och matchtipsen

IFK Norrköping vs Brommapojkarna Statistik

  • I 11 av IFK Norrköpings senaste 13 matcher i Allsvenskan var antalet av mål under 3.5
  • I 6 av IFK Norrköpings senaste 7 hemmamatcher var antalet av mål under 3.5
  • I 6 av IFK Norrköpings senaste 7 hemmamatcher i Allsvenskan var antalet av mål under 3.5
  • I de senaste 3 IFK Norrköpings matcher, var antalet mål under 2.5
  • I de senaste 3 IFK Norrköpings matcher i Allsvenskan, var antalet mål under 2.5
  • I 10 av Brommapojkarnas senaste 12 matcher var antalet av mål över 2.5
  • I 9 av Brommapojkarnas senaste 11 matcher i Allsvenskan var antalet av mål över 2.5
  • I de senaste 6 Brommapojkarnas bortamatcher, var antalet mål över 2.5
  • I de senaste 5 Brommapojkarnas bortamatcher i Allsvenskan, var antalet mål över 2.5
  • Brommapojkarna har förlorade de senaste 3 borta matcherna, och totalt antal mål var över 2.5

IFK Norrköping vs Brommapojkarna H2H

Senast lagen mötte varandra gick Brommapojkarna av planen som 2-1-segrare. Ingen tvekan om att de planerar göra en liknande bedrift kommande måndag. Trots en 2-1-seger senast mot Brommapojkarna har de senaste tio matcherna varit tuffa för IFK Norrköping med fem vinster och Brommapojkarna som tagit fyra segrar. Spelbolagen har bästa odds på bortaseger till 2.60. Brommapojkarna är utan förlust mot IFK Norrköping i sina 4 senaste matcher. IFK Norrköping gjorde minst ett mål i 8 av sina 9 senaste matcher i Allsvenskan mot Brommapojkarna. I de senaste nio matcherna mellan IFK Norrköping och Brommapojkarna hittade båda nät i fem gånger. Bästa odds på att båda lagen gör mål här igen finns hos spelbolagen till 1.50.

Över 2.5 mål blev vinnare sex gånger av de senaste nio matcherna mellan lagen. IFK Norrköping gjorde ett snitt på 1.21 mål, medan Brommapojkarna snittade 1.43 mål. Båda lagen göra mål gick in fem gånger. Över 2.5 mål gjordes i sex av IFK Norrköping’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.3 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i åtta av gästernas senaste tio matcher. Brommapojkarna lyckades hitta nät två gånger i snitt under den här perioden.

IFK Norrköping vs Brommapojkarna Preview

IFK Norrköping form

Ett oavgjort resultat var det bästa IFK Norrköping kunde få med sig från deras tre senaste matcher. De löste oavgjort först efte 0-0 mot Halmstads BK, innan det fick laget pisk med 0-2 mot Sirius. Det blev mer besvikelse sist när IFK Göteborg vann med 0-2. IFK Norrköping tog bara två segrar på de sex senaste Allsvenskan-matcherna på hemmaplan. I de fyra övriga matcherna spelade man lika en och förlorade tre, de gjorde åtta och släppte in tio mål.

Brommapojkarna form

Brommapojkarna ser tillbaka på sina tre senaste matcher med sex poäng insamlat. Mot Djurgården blev det förlust efter 2-1, men de reste sig snabbt och vann mot Västerås SK i en 2-1-match. De följde upp vinsten med en ny 2-0-seger mot GAIS i den senaste matchen. I de sex senaste bortamatcherna i Allsvenskan, vann Brommapojkarna två, samtidigt som man även spelade en oavgjord. De fick utstå tre defeats här med en målskillnad på 13 mål insläppta och tolv gjorda.

Nuvarande tabellen i Allsvenskan

IFK Norrköping tog blygsamma tre segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i ett av matcherna, medan det blev sex förluster. Brommapojkarna vann tre av de 10 senaste och spelade oavgjort tre samt förlorade fyra av matcherna under denna period. Båda lagen har varit usla på att hålla koll på sina motståndare på slutet. Medan IFK Norrköping lyckades hålla nollan i två av matcherna på Platinumcars Arena, höll Brommapojkarna tätt i två av de senaste bortamatcherna.

Senaste lagnyheter

Överraskande nog har IFK Norrköping bara gjort första målet i två matcher av de senaste tio matcherna. Brommapojkarna gjorde första målet fem gånger i de senaste tio matcherna. IFK Norrköping har misslyckats göra mål i 3 raka matcher. Båda lagen har gjort mål i 5 raka bortamatcher som Brommapojkarna spelat. Brommapojkarna har gjort mål i 4 raka möten med IFK Norrköping när man spelat på bortaplan.

Han har gjort 17 mål så här långt den här säsongen och Nikola Vasic står på fem mål i sina sex senaste matcher i ligan. Ingen tvekan han lär vara hungrig på mer när han reser för att möta IFK Norrköping.