Mjällby mot GAIS – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Mjällby vs GAIS Statistik

  • I 10 av Mjällbys senaste 11 matcher i Allsvenskan var antalet av mål under 3.5
  • I 10 av Mjällbys senaste 12 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I 8 av Mjällbys senaste 10 hemmamatcher var antalet av mål över 2.5
  • I 7 av Mjällbys senaste 9 hemmamatcher i Allsvenskan var antalet av mål över 2.5
  • Mjällby har vann 5 i de senaste 7 hemma matcherna i Allsvenskan och totalt antal mål var över 2.5
  • I 11 av GAISs senaste 13 matcher i Allsvenskan var antalet av mål under 3.5
  • I 7 av GAISs senaste 8 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I 6 av GAISs senaste 8 matcher var antalet av mål under 2.5
  • I 6 av GAISs senaste 8 matcher i Allsvenskan var antalet av mål under 2.5
  • I 5 av GAISs senaste 6 bortamatcher i Allsvenskan var antalet av mål under 3.5

Mjällby vs GAIS H2H

Mjällby åkte på en smäll när GAIS plockade ner dem med 2-1 i det senaste mötet. Förstnämnda vann dock mötet innan efter en 4-0-seger. Att välja en vinnare baserat på H2H är lite av ett lotteri, men spelaren med ett skarpt öga för skrällar kan ta ett skott här. Mjällby tog fyra wins i sina senaste tio matcher mot GAIS. De sistnämnda lyckades ta fyra vinster i dessa sju möten mot den kommande motståndaren. Spelbolagens högsta odds för ett oavgjort resultat ligger på 3.50. Mjällby vann 4 av sina 5 senaste hemmamatcher mot GAIS. De senaste 4 Allsvenskan mötena mellan Mjällby och GAIS slutade med över 2.5 mål. Båda lagen hittade nät fyra gånger i de senaste sju matcherna mellan Mjällby och GAIS. Bästa odds på BLGM finns hos spelbolagen till 1.75.

Det blev över 2.5 mål sex gånger i de senaste sju matcherna mellan lagen. Mjällby gjorde i snitt 1.86 mål, medan GAIS snittade 1.58 mål. Båda lagen göra mål blev ett vinnande spel fyra gånger. Över 2.5 mål gjordes i fem av Mjällby’s tio senaste matcher i alla tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.8 mål under den här perioden. Det blev över 2.5 mål i fyra av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.4 mål under den här perioden.

Mjällby vs GAIS Preview

Mjällby form

Mjällby fick med sig sex poäng från de tre senaste matcherna, men de inledde med förlust 2-0 mot Malmö FF. De svarade med att slå Västerås SK 2-1, och sedan även vinst med 0-3 mot Kalmar FF. Mjällby har tagit 15 poäng i deras 13 matcher mot lag från den övre halvan av Allsvenskan-tabellen. De vann fyra av dessa matcher med 14 mål mot 19. Mjällby lyckades med en stark comeback då man tagit fyra vinster på de sex senaste hemmamatcherna i Allsvenskan, där de även har två oavgjorda men ingen förlust. tolv mål och sju insläppta har laget med sig.

GAIS form

En enda poäng har GAIS att visa upp från sina tre senaste matcher. Det började uselt genom förluster 2-0 och 2-0 mot IFK Göteborg och Brommapojkarna. Senaste matchen gav iallafall en poäng efter 0-0 mot IFK Värnamo. GAIS gjorde 14 mål och släppte in sex i deras 13 senaste matcher mot lag från den övre halvan av Allsvenskan-tabellen. De fick ihop sex vinster och 21 poäng. I sina sex senaste bortamatcher i Allsvenskan, tog GAIS två vinster, medan man spelade lika i en draw och åkte på tre defeats förluster. Man hade en målskillnad på åtta insläppta och gjorde fem mål framåt.

Nuvarande tabellen i Allsvenskan

Mjällby tog sex vinster på hemmaplan i sina 10 senaste matcher i samtliga tävlingar, medan man kryssade tre gånger. De fick utstå förlust i ett under den här tiden. GAIS vann tre av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort i ett och förlorade sex. GAIS kommer med en bra känsla att hitta nät kommande lördag mot Mjällby som endast hållit nollan en gång i de 10 senaste hemmamatcherna. Besökarna har kämpat sig till två hållna nollor i sina 10 senaste bortamatcher.

Senaste lagnyheter

Mjällby gjorde första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan. Överraskande nog har GAIS endast gjort första målet i två av de senaste tio matcherna på bortaplan. Båda lagen gjorde mål i 8 raka hemmamatcher som Mjällby spelat. GAIS har misslyckats göra mål i 3 raka matcher. Mjällby har gjort mål i 7 raka hemmamöten med GAIS.