Sirius vs Hammarby: Bästa oddsen och matchtipsen

Sirius vs Hammarby Statistik

  • I 7 av Siriuss senaste 9 hemmamatcher var antalet av mål över 3.5
  • I 7 av Siriuss senaste 9 hemmamatcher var antalet av mål över 2.5
  • I 6 av Siriuss senaste 8 hemmamatcher i Allsvenskan var antalet av mål över 3.5
  • I 6 av Siriuss senaste 8 hemmamatcher i Allsvenskan var antalet av mål över 2.5
  • I 24 av Hammarbys senaste 26 matcher i Allsvenskan var antalet av mål under 3.5
  • I 23 av Hammarbys senaste 25 bortamatcher i Allsvenskan var antalet av mål under 3.5
  • I de senaste 8 Hammarbys matcher i Allsvenskan, var antalet mål under 2.5
  • I 7 av Hammarbys senaste 8 matcher var antalet av mål under 2.5
  • I de senaste 3 Hammarbys bortamatcher, var antalet mål under 1.5

Sirius vs Hammarby H2H

Senast lagen mötte varandra gick Hammarby av planen som 3-0-segrare. Ingen tvekan om att de planerar göra en liknande bedrift på lördag. Hammarby brukar trivas att spela mot Sirius då man tagit tre poäng mot dom åtta gånger i de senaste tio mötenas. Inte minst i det senaste, då Hammarby körde över kommande motståndaren i en 3-0-seger. Spelbolagens bästa odds på en bortaseger är 2.50. Med 9 vinster från 11 möten med Sirius, njuter Hammarby av en perfekt läsning av deras motståndare. Hammarby gjorde minst ett mål i sina 12 Allsvenskan senaste matcher mot Sirius. I de senaste tio matcherna mellan Sirius och Hammarby hittade båda nät i sex gånger. Bästa odds på att båda lagen gör mål här igen finns hos spelbolagen till 1.53.

Över 2.5 mål blev vinnare sju gånger av de senaste tio matcherna mellan lagen. Sirius gjorde ett snitt på ett mål, medan Hammarby snittade 1.9 mål. Båda lagen göra mål gick in sex gånger. Över 2.5 mål gjordes i fem av Sirius’s tio senaste matcher i alla tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.6 mål under den här perioden. Det blev över 2.5 mål i två av de senaste tio matcherna som Hammarby spelade runt om i alla tävlingar den här säsongen. De gjorde 1.5 mål i snitt under den här tiden.

Sirius vs Hammarby Preview

Sirius form

Sirius är ute efter att studsa tillbaka på vinnarspåret igen. I de tre senaste matcherna slog de först IFK Norrköping med 0-2, innan det blev det seger mot Elfsborg med 4-1. Segersviten tog slut senast mot Halmstads BK, som vann med 3-1 Sirius har tagit tolv poäng i deras 13 matcher mot lag från den övre halvan av Allsvenskan-tabellen. De vann fyra av dessa matcher med 16 mål mot 24.

Hammarby form

Hammarby ser tillbaka på sina tre senaste matcher med sex poäng insamlat. Mot AIK blev det förlust efter 1-0, men de reste sig snabbt och vann mot Halmstads BK i en 1-0-match. De följde upp vinsten med en ny 2-0-seger mot Djurgården i den senaste matchen. Hammarby gjorde 16 mål och släppte in nio i deras 13 senaste matcher mot lag från den övre halvan av Allsvenskan-tabellen. De fick ihop sex vinster och 21 poäng. Hammarby tog sig igenom de sex senaste bortamatcherna i Allsvenskan med fyra vinster. Det blev även en oavgjord och en förlust med tio mål framåt och två insläppta.

Nuvarande tabellen i Allsvenskan

Sirius tog fem vinster på hemmaplan i sina 10 senaste matcher i samtliga tävlingar, medan man kryssade två gånger. De fick utstå förlust i tre under den här tiden. Hammarby vann sex av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort i två och förlorade två. Hammarby kommer med en bra känsla att hitta nät kommande lördag mot Sirius som endast hållit nollan en gång i de 10 senaste hemmamatcherna. Besökarna har kämpat sig till sex hållna nollor i sina 10 senaste bortamatcher.

Senaste lagnyheter

Sirius har gjort första målet i fem matcher av de senaste tio matcherna. Hammarby gjorde första målet i sex gånger i de senaste tio matcherna. Hammarby har gjort mål i 11 raka möten med Sirius när man spelat på bortaplan.

Det är en fantastisk säsong för Studenternas IP, som just nu har elva ligamål på sitt konto så här långt. Sirius kommer förlita sig på hans tjänster för att sänka Hammarby.