Leicester mot Nottingham Forest – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Leicester vs Nottingham Forest Statistik

  • I 9 av Leicester Citys senaste 10 hemmamatcher i Premier League var antalet av mål under 3.5
  • I 7 av Leicester Citys senaste 9 matcher var antalet av mål över 2.5
  • I 8 av Leicester Citys senaste 10 hemmamatcher var antalet av mål under 3.5
  • I 5 av Leicester Citys senaste 7 hemmamatcher var antalet av mål under 2.5
  • I 5 av Leicester Citys senaste 7 matcher i Premier League var antalet av mål över 2.5
  • I 6 av Nottingham Forests senaste 7 matcher i Premier League var antalet av mål under 2.5
  • I 7 av Nottingham Forests senaste 8 bortamatcher var antalet av mål under 3.5
  • I 7 av Nottingham Forests senaste 8 matcher i Premier League var antalet av mål under 3.5
  • I 5 av Nottingham Forests senaste 6 bortamatcher var antalet av mål under 2.5
  • I 6 av Nottingham Forests senaste 8 matcher var antalet av mål under 2.5

Leicester vs Nottingham Forest H2H

Senast lagen mötte varandra gick Nottingham Forest av planen som 2-0-segrare. Ingen tvekan om att de planerar göra en liknande bedrift på fredag. Att välja en vinnare baserat på H2H är lite av ett lotteri, men spelaren med ett skarpt öga för skrällar kan ta ett skott här. Leicester tog tre wins i sina senaste tio matcher mot Nottingham Forest. De sistnämnda lyckades ta tre vinster i dessa två möten mot den kommande motståndaren. Spelbolagens högsta odds för ett oavgjort resultat ligger på 3.40. Nottingham Forest gjorde minst ett mål i 6 av sina senaste 7 Premier League-matcher mot Leicester.

Över 2.5 mål gjordes i sex av Leicester’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.6 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i två av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.3 mål under den här perioden.

Leicester vs Nottingham Forest Preview

Leicester form

Leicester fick med sig sex poäng från de tre senaste matcherna, men de inledde med förlust 4-2 mot Arsenal. De svarade med att slå AFC Bournemouth 1-0, och sedan även vinst med 2-3 mot Southampton. Leicester tog bara två segrar på de sex senaste Premier League-matcherna på hemmaplan. I de fyra övriga matcherna spelade man lika två och förlorade två, de gjorde sex och släppte in åtta mål.

Nottingham Forest form

Nottingham Forest har tagit fyra poäng från sina tre senaste matcher. Först förlorade de med 0-1 mot Fulham, efter plockade man upp en poäng i en 1-1-match mot Chelsea. Deras senaste match gav frukt i en 1-0-vinst i mötet med Crystal Palace. Nottingham Forest tog starka fyra segrar på de sex senaste bortamatcherna i Premier League, obesegrade då man även har två oavgjorda i bagaget. Framåt har laget tio mål, medan man släppte in fem.

Nuvarande tabellen i Premier League

Leicester tog samtliga tre poäng fem gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade två och åkte på tre förluster under den här perioden. Nottingham Forest vann fem av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort tre och förlorade två. Båda lagen gjorde mål i sju av de 10 senaste matcherna för Leicester. Båda lagen hittade även nät sex gånger i de senaste 10 matcherna för Nottingham Forest.

Senaste lagnyheter

Överraskande nog har Leicester bara gjort första målet i tre matcher av de senaste tio matcherna. Nottingham Forest har gjort första målet i imponerande sex matcher av de senaste tio på hemmaplan.

Nottingham Forest kommer till exempel inte kunna använda sig av Nikola Milenkovic eftersom han är avstängd efter att ha dragit på sig för många kort.