Landskrona BoIS vs Skövde AIK: Bästa oddsen och matchtipsen

Den nya Superettan-säsongen fortsätter kommande lördag i en runda 3-match mellan Landskrona BoIS och laget som slutade topp sex förra säsongen, Skövde AIK på Landskrona IP.

Hemmalaget har noll poäng efter två matcher matcher. Gästerna håller positionen som tolv i ligan på en poäng.

Landskrona BoIS och Skövde AIK har höga förhoppningar på den nya säsongen och vi förväntar oss en bra match då båda jagar första segern.

Statistik och fakta för Landskrona BoIS vs Skövde AIK i Superettan

  • Landskrona BoIS har gjort mål i 21 av de senaste 23 hemmamatcherna
  • Landskrona BoIS har inte förlorat 13 av sina senaste 15 hemmamatcher
  • I 11 av Landskrona BoISs senaste 13 hemmamatcher var antalet av mål under 3.5
  • Landskrona BoIS har släppt in i 14 av de senaste 16 hemmamatcherna
  • I de senaste 4 Landskrona BoISs hemmamatcher, var antalet mål under 2.5
  • Skövde AIK har inte vunnit de senaste 8 bortamatcherna i rad
  • I 10 av Skövde AIKs senaste 12 bortamatcher var antalet av mål under 3.5
  • Skövde AIK har förlorade 3 i de senaste 4 matcherna spelat utan att göra mål
  • Skövde AIK har förlorade 3 i de senaste 4 borta matcherna spelat utan att göra mål
  • Skövde AIK har inte vunnit 8 av sina senaste 9 matcher

Landskrona BoIS vs Skövde AIK Preview

Landskrona BoIS form

Landskrona BoIS har fått utstå en tuff period på slutet. De besegrades med 0-2 av Örebro, innan GIF Sundsvall fick med sig en 2-0-seger. En tredje förlust kom mot Utsiktens BK, som vann med 1-3. Landskrona BoIS tog fyra segrar i sina sex senaste Superettan-matcher på Landskrona BoIS:s stadion. En oavgjord och en förlust var deras facit, där de släppte in sju och gjorde elva mål.

Skövde AIK form

Det har varit blandade resultat för Skövde AIK i de tre senaste matcherna, då de först slog IFK Luleaa med 3-1. Det följdes upp med en svag 1-0-förlust mot Utsiktens BK och nu senast mot Jönköping S. blev det 3-3. Skövde AIK tog sig igenom sina sex senaste bortamatcher i Superettan utan seger. Det blev två oavgjord och fyra förluster, med elva insläppta och tre mål framåt.

Landskrona BoIS vs Skövde AIK H2H

Spela på Skövde AIK vinna och hålla nollan i sina senaste möten med Landskrona BoIS hade varit ett klockrent val. Matcherna slutade med vinst 1-0 i August 2022 och 2-0 i April 2022. Landskrona BoIS går in i matchen mot Skövde AIK med 0-0-2 i ryggen från deras senaste två möten. En win-rate på 0% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi.

Över 2.5 mål gjordes i sex av Landskrona BoIS’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.3 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fyra av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de ett mål under den här perioden.

Tabellställningar i Superettan

Landskrona BoIS tog blygsamma fem segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i två av matcherna, medan det blev tre förluster. Skövde AIK vann ett av de 10 senaste och spelade oavgjort tre samt förlorade sex av matcherna under denna period. Skövde AIK gjorde det första målet i matchen endast två gång av de 10 senaste på bortaplan. Medan Landskrona BoIS satte den första i fem av sina 10 senaste på hemmamark.

Senaste lagnyheter

Överraskande nog har Landskrona BoIS bara gjort första målet i två matcher av de senaste tio matcherna. Överraskande nog har Skövde AIK endast gjort första målet i två av de senaste tio matcherna på bortaplan. Skövde AIK har misslyckats att göra mål i 4 raka bortamatcher.

Ousmane Diawara är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Landskrona BoIS kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer Skövde AIK ställa hoppet till Yoann Fellrath att han ska lägga till fler mål till de tre han gjort de senaste sex matcherna.