Trelleborgs FF vs Örgryte: Bästa oddsen och matchtipsen

Trelleborgs FF ochÖrgryte möts på Vångavallen för match i omgång 3 på måndag i Superettan.

TFF står på noll poäng medans gästerna har samlat ihop två pinnar.

Det är fortfarande tidigt på säsongen men båda lagen hoppas på att höja sig ordentligt efter svaga prestationer så här långt.

Statistik och fakta för Trelleborgs FF vs Örgryte i Superettan

  • Trelleborgs FF har släppt in i 15 av de senaste 17 hemmamatcherna
  • Trelleborgs FF har släppt in i 12 av de senaste 14 matcherna
  • I 5 av de senaste 6 hemmamatcherna Trelleborgs FF har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Trelleborgs FF har gjort mål i 11 av de senaste 13 matcherna
  • I 6 av Trelleborgs FFs senaste 7 hemmamatcher var antalet av mål under 3.5
  • Örgryte har gjort mål på de senaste 13 bortamatcherna
  • I 8 av de senaste 9 bortamatcherna Örgryte har spelat, har båda lagen gjort mål
  • I 6 av Örgrytes senaste 7 bortamatcher var antalet av mål över 2.5
  • I 7 av Örgrytes senaste 9 matcher var antalet av mål över 2.5
  • I 4 av Örgrytes senaste 5 bortamatcher var antalet av mål över 3.5

Trelleborgs FF vs Örgryte Preview

Trelleborgs FF form

Trelleborgs FF har varit bleka i sina tre senaste matcher, även om de öppnade med en 1-0-seger mot Onsala BK. De kunde ej följa upp lika bra och förlorade med 0-1 mot Gefle, för att senast återigen bjuda bort alla poäng efter 5-2-förlust mot Östers IF. Trelleborgs FF tog bara två segrar på de sex senaste Superettan-matcherna på hemmaplan. I de fyra övriga matcherna spelade man lika noll och förlorade fyra, de gjorde sex och släppte in nio mål.

Örgryte form

Örgryte tog två poäng i sina tre senaste matcher. De inledde med förlust 3-1 mot Brommapojkarna, för att sedan spela 2-2 mot AFC Eskilstuna. De säkrade en poäng i det senaste mötet efter 0-0 mot Västerås SK. Örgryte har bara en ynka seger från de sex senaste bortamatcherna i Superettan. Man spelade oavgjort tre och förlorade två samtidigt som laget släppte in tio och gjorde åtta mål.

Trelleborgs FF vs Örgryte H2H

Trelleborgs FF vann de två senaste mötena med Örgryte, då de följde upp en 2-1-vinst genom att slå sin kommande moståndare med 2-1. Trelleborgs FF brukar trivas med att spela mot Örgryte med fem vinster på tio möten. Spelbolagens bästa odds på en hemmavinst ligger runt 1.98. Trelleborgs FF förlorade endast en av de 8 senaste matcherna mot Örgryte. Trelleborgs FF lyckades göra minst ett mål i sina 8 senaste möten i Superettan mot Örgryte. I sju av de senaste tio matcher mellan Trelleborgs FF och Örgryte gjorde båda lagen mål.

Det blev över 2.5 mål sex gånger i de senaste tio matcherna mellan lagen. Trelleborgs FF gjorde i snitt 1.8 mål, medan Örgryte snittade 1.1 mål. Båda lagen göra mål blev ett vinnande spel sju gånger. Över 2.5 mål gjordes i fyra av Trelleborgs FF’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.1 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sju av besökarnas tio senaste matcher den här säsongen. I snitt gjorde de mål 1.6 gånger i dessa matcher.

Tabellställningar i Superettan

Trelleborgs FF tog blygsamma fyra segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i ett av matcherna, medan det blev fem förluster. Örgryte vann tre av de 10 senaste och spelade oavgjort tre samt förlorade fyra av matcherna under denna period. Målen flödar just nu för Trelleborgs FF på hemmaplan, och åt båda håll. Båda lagen hittade nät i sex av de 10 senaste matcherna här. I kontrast till åtta gånger för Örgryte i de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Trelleborgs FF har gjort mål först i sex matcher av de senaste tio matcherna. Överraskande nog har Örgryte endast gjort första målet i två av de senaste tio matcherna på bortaplan. Örgryte har gjort mål i 4 raka möten med Trelleborgs FF när man spelat på bortaplan.

Mouhammed-Ali Dhaini är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Trelleborgs FF kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer Örgryte ställa hoppet till Isak Dahlqvist att han ska lägga till fler mål till de tre han gjort de senaste sex matcherna.