Jönköping S. vs Gefle: Bästa oddsen och matchtipsen

Stadsparksvallen är arenan vi besöker i omgång 3 på måndag mellan Jönköping S. och Gefle i Superettan.

Med en titt på tabellen, är skillnaden mellan lagen fyra poäng och tre platser till gästernas fördel.

Ingen vill såklart inleda säsongen med förlust. Jönköping S. och Gefle är inget undantag i detta fall. Båda lagen satsar på att förbättra sina positioner från förra upplagan och vi räknar med en spännande uppgörelse denna helg.

Statistik och fakta för Jönköping S. vs Gefle i Superettan

  • I 12 av Jönköping S.s senaste 14 hemmamatcher var antalet av mål under 3.5
  • Jönköping S. har förlorade de senaste 4 matcherna på rad medan de gjort mindre än 1.5 mål
  • Jönköping S. har förlorade 3 i de senaste 4 matcherna spelat utan att göra mål
  • Jönköping S. har förlorat de senaste 4 matcherna i rad
  • Jönköping S. har förlorade 3 i de senaste 4 matcherna, medan gjort mindre än 0.5 mål
  • Gefle har gjort mål i 44 av de senaste 45 matcherna
  • Gefle har inte förlorat 19 av sina senaste 20 matcher
  • Gefle har gjort mål i 22 av de senaste 23 bortamatcherna
  • Gefle har inte förlorat 9 av sina senaste 10 bortamatcher
  • Gefle har vunnit 7 av sina senaste 9 bortamatcher

Jönköping S. vs Gefle Preview

Jönköping S. form

Läget kunde varit både bättre och sämre för Jönköping S., som har med sig två poäng från de tre senaste matcherna. De förlorade med 0-1 mot FC Trollhaettan, följt av oavgjort 0-0 mot Örebro. De fick med sig en poäng igen senast efter 3-3 mot Skövde AIK. Jönköping S. tog bara två segrar på de sex senaste Superettan-matcherna på hemmaplan. I de fyra övriga matcherna spelade man lika tre och förlorade en, de gjorde sju och släppte in sex mål.

Gefle form

I de sex senaste bortamatcherna i Superettan, vann Gefle två, samtidigt som man även spelade en oavgjord. De fick utstå tre defeats här med en målskillnad på nio mål insläppta och fem gjorda.

Jönköping S. vs Gefle H2H

Det senaste mötet mellan Jönköping S. och Gefle går tillbaka till 8 September 2018 när Jönköping S. vann 1-0 på undefined. Säkerligen är Jönköping S. ute efter att göra samma sak igen. Jönköping S. går in i matchen mot Gefle med 2-0-0 i ryggen från deras senaste två möten. En win-rate på 100% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. Båda lagen gjorde mål ett gång i de senaste två matcherna mellan Jönköping S. och Gefle.

Över 2.5 mål blev vinnare ett gång av de senaste två matcherna mellan lagen. Jönköping S. gjorde ett snitt på 1.5 mål, medan Gefle snittade 0.5 mål. Båda lagen göra mål gick in ett gång. Över 2.5 mål gjordes i fem av Jönköping S.’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på ett mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fyra av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.8 mål under den här perioden.

Tabellställningar i Superettan

Jönköping S. tog blygsamma fyra segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i tre av matcherna, medan det blev tre förluster. Gefle vann åtta av de 10 senaste och spelade oavgjort ett samt förlorade ett av matcherna under denna period. I de 10 senaste matcherna på bortaplan harGefle endast öppnat målskyttet en gång, medan Jönköping S. gjorde första målet fyra gånger på lika många matcher fast på hemmaplan.

Senaste lagnyheter

Jönköping S. gjorde första målet i fyra matcher av de senaste tio på hemmaplan. Överraskande nog har Gefle endast gjort första målet i ett av de senaste tio matcherna på bortaplan.

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Robin Book. Han är toppskytt för Jönköping S., för närvarande på två mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i tre av deras 6 senaste matcher.

Gefle kommer att hoppas att Admir Bajrovic hittar nätet igen. Han står på noll mål den här säsongen och gjorde mål i tre av deras 6 senaste matcher.