Crystal Palace vs West Ham: Bästa oddsen och matchtipsen

West Ham ska besöka Selhurst Park på lördag för match mot Crystal Palace.

Rankade som nummer 12 i Premier League, har Crystal Palace så här långt plockat 37 poäng den här säsongen, medan West Ham har samlat ihop 34 poäng. Detta placerar dem som nummer 14 efter 32 omgångar.

Tre poäng för Crystal Palace kan räcka långt i strävan att nå den övre halvan i ligan. En svår uppgift väntar dock när West Ham inte kommer sälja sig billigt.

Statistik och fakta för Crystal Palace vs West Ham i Premier League

  • I 16 av Crystal Palaces senaste 18 hemmamatcher var antalet av mål under 3.5
  • I 15 av Crystal Palaces senaste 17 matcher var antalet av mål under 3.5
  • Crystal Palace har inte vunnit 11 av sina senaste 13 hemmamatcher
  • I 6 av Crystal Palaces senaste 7 hemmamatcher var antalet av mål under 2.5
  • I de senaste 3 Crystal Palaces matcher, var antalet mål under 2.5
  • West Ham United har gjort mål på de senaste 10 matcherna
  • West Ham United har vann 3 i de senaste 4 borta matcherna spelat utan att släppa in mål
  • West Ham United har inte förlorat 9 av sina senaste 10 matcher
  • I de senaste 3 West Ham Uniteds matcher, var antalet mål över 3.5
  • I de senaste 3 West Ham Uniteds matcher, var antalet mål över 2.5

Crystal Palace vs West Ham Preview

Crystal Palace form

Döma av deras tre senaste matcher så kan vi förvänta oss allt möjligt från Crystal Palace just nu. MotSouthampton gick allt perfekt i en 0-2-seger, innan man kryssade 0-0 mot Everton. I den senaste matchen fick man lida efter en 2-0-förlust mot Wolves. Crystal Palace löste endast en seger av sex försök så här långt på Selhurst Park i Premier League. De kryssade fyra och förlorade en av dessa möten där de gjorde tre och släppte in tre mål.

West Ham form

Även om de förlorade den senaste matchen har ändå resultaten varit godkända för West Ham. De vann först mot Gent med 4-1 följt av vinst mot Bournemouth med 0-4. Den vinnande trenden tog sedan slut mot Liverpool, som vann med 1-2. I de sex senaste bortamatcherna i Premier League, vann West Ham två, samtidigt som man även spelade en oavgjord. De fick utstå tre defeats här med en målskillnad på åtta mål insläppta och sex gjorda.

Crystal Palace vs West Ham H2H

West Ham blev helt knockade när Crystal Palace tog en 2-1-seger i det senaste mötet. Välförtjänad revansch efter den tidigare 3-2-förlusten, som West Ham vann med i matchen innan. Att välja en vinnare baserat på H2H är lite av ett lotteri, men spelaren med ett skarpt öga för skrällar kan ta ett skott här. Crystal Palace tog tre wins i sina senaste tio matcher mot West Ham. De sistnämnda lyckades ta tre vinster i dessa tio möten mot den kommande motståndaren. Spelbolagens högsta odds för ett oavgjort resultat ligger på 3.20. Crystal Palace lyckades göra minst ett mål i sina 11 senaste möten i Premier League mot West Ham. Ofta fullt ös när Crystal Palace kliver ut mot West Ham. Båda lagen göra mål blev en vinnare hela tio gånger i de senaste tio mötenas mellan lagen. Ni hittar bästa oddset på att båda nätar igen till 1.95 hos spelbolagen.

Över 2.5 mål blev vinnare sju gånger av de senaste tio matcherna mellan lagen. Crystal Palace gjorde ett snitt på 1.7 mål, medan West Ham snittade 1.7 mål. Båda lagen göra mål gick in tio gånger. Över 2.5 mål gjordes i tre av Crystal Palace’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på ett mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sex av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de två mål under den här perioden.

Tabellställningar i Premier League

Crystal Palace tog blygsamma ett segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i fem av matcherna, medan det blev fyra förluster. West Ham vann fyra av de 10 senaste och spelade oavgjort två samt förlorade fyra av matcherna under denna period. Crystal Palace gjorde matchens första mål i endast två av de 10 senaste på Selhurst Park. Medan West Ham inledde målskyttet i sex av sina 10 senaste bortamatcher.

Senaste lagnyheter

Överraskande nog har Crystal Palace bara gjort första målet i tre matcher av de senaste tio matcherna. West Ham gjorde första målet i sex matcher av de senaste tio på hemmaplan. West Ham har gjort mål i 17 raka ligamatcher mot Crystal Palace.

När man tittar på vilka spelare som är i form i båda lagen, ser vi några intressanta namn. Eberechi Eze står ut när det gäller Crystal Palace, och Lucas Paqueta för gästerna. Vi förväntar oss att bådas namn kommer att synas i målprotokollet för sina lag på kommande lördag.

Crystal Palace kan sakna upp till tre spelare till deras kommande match kommande lördag. Det är ingen mening att Tyrick Mitchell kommer till Crystal Palaces omklädningsrum, eftersom han är avstängd.

James McArthur och Nathan Ferguson finns bland de två spelarna som saknas för Crystal Palace kommande lördag.

Några av de sex som kommer att befinna sig på sidlinjen är Alphonse Areola, Manuel Lanzini, Gianluca Scamacca, Vladimir Coufal, Kurt Zouma och Maxwel Cornet.