Tottenham vs Crystal Palace: Bästa oddsen och matchtipsen

Trots den bleka formen har Tottenham en bra chans att plocka tre nya poäng till sitt konto i omgång 35. De möter Crystal Palace på lördag, och det skulle vara en besvikelse att inte gå vinnande från Tottenham Hotspur Stadium.

Spurs kliver in i omgång 35 som nummer 6 i ligan med 54 poäng på kontot så här långt. Efter 34 rundor spelade, har Crystal Palace samlat ihop 40 poäng, som placerar dem på 11 i tabellen.

Tre poäng för Crystal Palace kan räcka långt i deras strävan om att nå den övre halvan av tabellen. En svår uppgift väntar dock när Tottenham inte kommer sälja sig billigt.

Statistik och fakta för Tottenham vs Crystal Palace i Premier League

  • I de senaste 7 matcherna i rad Tottenham Hotspur har spelat, har båda lagen gjort mål
  • I de senaste 4 hemmamatcherna i rad Tottenham Hotspur har spelat, har båda lagen gjort mål
  • I 6 av Tottenham Hotspurs senaste 7 matcher var antalet av mål över 2.5
  • I de senaste 4 Tottenham Hotspurs hemmamatcher, var antalet mål över 2.5
  • I de senaste 3 Tottenham Hotspurs matcher, var antalet mål över 3.5
  • Crystal Palace har släppt in i 13 av de senaste 15 bortamatcherna
  • I 8 av Crystal Palaces senaste 10 bortamatcher var antalet av mål under 3.5
  • Crystal Palace har inte vunnit 7 av sina senaste 9 bortamatcher
  • Crystal Palace har släppt in i 8 av de senaste 10 matcherna
  • I 5 av Crystal Palaces senaste 7 bortamatcher var antalet av mål under 2.5

Tottenham vs Crystal Palace Preview

Tottenham form

En svag period för Tottenham som endast har en poäng att visa upp från deras tre senaste matcher. Först förlust med 6-1 mot Newcastle, innan det blev oavgjort 2-2 mot Manchester United. De blev tomhänta återigen när Liverpool senast tog en 4-3-seger. Tottenham har tagit 37 poäng från deras 18 möten med lagen från den nedre halvan av Premier League-tabellen. Detta motsvarar elva vinster efter att ha gjort mål 43 gånger och släppt in 24. Tottenham tog fyra segrar i sina sex senaste Premier League-matcher på Tottenham Hotspur Stadium. En oavgjord och en förlust var deras facit, där de släppte in sju och gjorde 13 mål.

Crystal Palace form

Crystal Palace samlade fyra poäng från nio möjliga i de senaste matcherna. Mötet med Everton bjöd på 0-0, vilket följdes upp med en 2-0-förlust mot Wolves. Den senaste matchen lyckades man vinna mot West Ham United med 4-3. Crystal Palace har kämpat sig till noll vinster och fem poäng från sina senste elva matcher mot topp 6-lagen. De gjorde sex i dessa matcher, men släppte även in 19 mål. I de sex senaste bortamatcherna i Premier League, vann Crystal Palace två, samtidigt som man även spelade noll oavgjords. De fick utstå fyra defeats här med en målskillnad på nio mål insläppta och åtta gjorda.

Tottenham vs Crystal Palace H2H

Supportrarna hoppas på en minst lika spännande match som senast Tottenham spelade mot Crystal Palace. den slutade 0-4 och var en riktigt bra match. Hemmalaget var i fantastisk form senast de spelade mot Crystal Palace, efter att man blivit uppläxade med 4-0 mot ett enastående Tottenham-lag. Spelbolagen har Tottenham att vinna denna match till bästa odds på 1.80. Tottenham vann samtliga 7 hemmamatcher mot Crystal Palace på Tottenham Hotspur Stadium. Tottenham gjorde minst ett mål i 15 av sina 16 senaste matcher i Premier League mot Crystal Palace. I tre av de senaste tio matcher mellan Tottenham och Crystal Palace gjorde båda lagen mål.

Över 2.5 mål blev vinnare fem gånger av de senaste tio matcherna mellan lagen. Tottenham gjorde ett snitt på 2.1 mål, medan Crystal Palace snittade 0.6 mål. Båda lagen göra mål gick in tre gånger. Över 2.5 mål gjordes i sju av Tottenham’s tio senaste matcher i samtliga tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.7 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fyra av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.4 mål under den här perioden.

Tabellställningar i Premier League

Tottenham tog samtliga tre poäng sex gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade två och åkte på två förluster under den här perioden. Crystal Palace vann tre av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort ett och förlorade sex. Båda lagen gjorde mål i fem av de 10 senaste matcherna för Tottenham. Båda lagen hittade även nät fyra gånger i de senaste 10 matcherna för Crystal Palace.

Senaste lagnyheter

Tottenham har gjort första målet i fem matcher av de senaste tio matcherna. Överraskande nog har Crystal Palace endast gjort det första målet i tre av de senaste tio matcherna. Båda lagen gjorde mål i 4 raka hemmamatcher som Tottenham spelat. Tottenham har gjort mål i 7 raka hemmamöten med Crystal Palace.

Harry Kane är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Tottenham kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer Crystal Palace ställa hoppet till Eberechi Eze att han ska lägga till fler mål till de fyra han gjort de senaste sex matcherna.

Tottenham kan sakna upp till tre spelare till deras kommande match på lördag.

Dejan Kulusevski, Richarlison och Rodrigo Bentancur finns bland de tre spelarna som saknas för Tottenham kommande lördag.

Bland spelarna som saknas för gästerna Crystal Palace, är Tyrick Mitchell borta på grund av för många varningar.

Några av de två som kommer att befinna sig på sidlinjen är James McArthur och Nathan Ferguson.