Varbergs BoIS FC vs IFK Norrköping: Bästa oddsen och matchtipsen

Ett för dagen blekt Varbergs BoIS FC står inför en tuff uppgift när de ställs mot IFK Norrköping på lördag på Varberg Energi Arena. Med en rad svaga prestationer skulle det vara en överraskning om laget fick med sig något från denna drabbning.

Med nuvarande form är IFK Norrköping favoriter till att hålla trenden vid liv mot Varbergs BoIS FC. De har många bra resultat med sig kommer man vara angelägna att inte tappa fokus.

Statistik och fakta för Varbergs BoIS FC vs IFK Norrköping i Allsvenskan

  • I 9 av Varbergs BoIS FCs senaste 11 hemmamatcher var antalet av mål under 3.5
  • Varbergs BoIS FC har inte vunnit 9 av sina senaste 11 matcher
  • Varbergs BoIS FC har inte vunnit 8 av sina senaste 10 hemmamatcher
  • Varbergs BoIS FC har släppt in i 9 av de senaste 11 matcherna
  • I 4 av Varbergs BoIS FCs senaste 5 matcher var antalet av mål under 2.5
  • I de senaste 10 IFK Norrköpings matcher, var antalet mål under 3.5
  • I de senaste 5 IFK Norrköpings bortamatcher, var antalet mål under 3.5
  • I de senaste 3 IFK Norrköpings matcher, var antalet mål under 2.5
  • IFK Norrköping har inte förlorat 6 av sina senaste 7 matcher
  • IFK Norrköping har gjort mål i 7 av de senaste 8 matcherna

Varbergs BoIS FC vs IFK Norrköping Preview

Varbergs BoIS FC form

Ett oavgjort resultat var det bästa Varbergs BoIS FC kunde få med sig från deras tre senaste matcher. De löste oavgjort först efte 0-0 mot Kalmar FF, innan det fick laget pisk med 0-6 mot Malmö FF. Det blev mer besvikelse sist när IFK Värnamo vann med 3-1. Varbergs BoIS FC har inte vunnit någon av sina sex senaste matcher i Allsvenskan på Varberg Energi Arena. Ett facit på tre oavgjorda och två förluster, där de släppte in nio och gjorde två mål.

IFK Norrköping form

IFK Norrköping ser ut att kunna möta vilken moståndare som efter sju poäng i de tre senaste matcherna. De började med att kryssa 1-1 mot IFK Göteborg, för att sedan vinna mot Hammarby med 2-0, och Degerfors i en 0-2-vinst. I de sex senaste bortamatcherna i Allsvenskan, vann IFK Norrköping två, samtidigt som man även spelade tre oavgjords. De fick utstå en defeat här med en målskillnad på åtta mål insläppta och tio gjorda.

Varbergs BoIS FC vs IFK Norrköping H2H

Spela på kryss skulle gett dig en bra vinst senast när Varbergs BoIS FC mötte IFK Norrköping. De delade på poängen i en 1-1-match, där inget av lagen lyckades utnyttja övertaget. Försöka välja en vinnare från senaste H2H är en tuff uppgift då inget lag övertygat mot sina motståndare helt. IFK Norrköping vann fyra av de senaste sju matcherna, medan Varbergs BoIS FC tog två vinster i dessa sju matcher. Spelbolagen har IFK Norrköping att vinna denna match till bästa odds på 1.95. Varbergs BoIS FC lyckades göra minst ett mål i sina 5 senaste möten i Allsvenskan mot IFK Norrköping. I fyra av de senaste sex matcher mellan Varbergs BoIS FC och IFK Norrköping gjorde båda lagen mål.

Över 2.5 mål blev vinnare tre gånger av de senaste sex matcherna mellan lagen. Varbergs BoIS FC gjorde ett snitt på 1.01 mål, medan IFK Norrköping snittade 1.5 mål. Båda lagen göra mål gick in fyra gånger. Över 2.5 mål gjordes i fem av Varbergs BoIS FC’s tio senaste matcher i alla tävlingar. De gjorde ett snitt på 0.9 mål under den här perioden. Det blev över 2.5 mål i fem av de senaste tio matcherna som IFK Norrköping spelade runt om i alla tävlingar den här säsongen. De gjorde 1.2 mål i snitt under den här tiden.

Tabellställningar i Allsvenskan

Varbergs BoIS FC tog blygsamma två segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i fyra av matcherna, medan det blev fyra förluster. IFK Norrköping vann fyra av de 10 senaste och spelade oavgjort tre samt förlorade tre av matcherna under denna period. När du bygger en kupong kan det vara läge att ha med krysset i Varbergs BoIS FC mot IFK Norrköping. Inte mindre än sex av sina 10 senaste Allsvenskan.matcher på hemmaplan slutade med ett lika resultat. De sistnämnda spelade i sin tur oavgjort fyra av sina senaste 10 ligamatcher.

Senaste lagnyheter

Varbergs BoIS FC gjorde första målet i fyra matcher av de senaste tio på hemmaplan. IFK Norrköping gjorde första målet i sex matcher av de senaste tio på hemmaplan. Båda lagen har gjort mål i 3 av de senaste mötena mellan Varbergs BoIS FC och IFK Norrköping när man spelat på Varberg Energi Arena.

IFK Norrköping räknar med att Christoffer Nyman kommer att visa upp sitt bästa spel. Han toppar målskördarlistan för sitt lag med fyra mål hittills.