Sirius vs Halmstads BK: Bästa oddsen och matchtipsen

Dags för match på Studenternas IP kommande söndag där hemmalaget Sirius tar emot HBK.

Sirius är nummer 15 i tabellen på fem poäng efter åtta matcher. Halmstads BK rankas som nummer 11 med nio poäng efter åtta spelade.

Det har varit en usel öppning av Allsvenskan-säsongen för Sirius. Ändå finns hopp om tre poäng mot Halmstads BK för att hamna på rätt spår igen.

Statistik och fakta för Sirius vs Halmstads BK i Allsvenskan

  • Sirius har inte vunnit de senaste 11 matcherna i rad
  • I 5 av Siriuss senaste 6 hemmamatcher var antalet av mål över 3.5
  • Sirius har spelat oavgjort 7 av sina senaste 9 matcher
  • I 7 av Siriuss senaste 9 hemmamatcher var antalet av mål över 2.5
  • I 6 av de senaste 8 matcherna Sirius har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Halmstads BK har förlorade 8 i de senaste 10 borta matcherna, medan gjort mindre än 1.5 mål
  • I 12 av Halmstads BKs senaste 14 bortamatcher var antalet av mål under 3.5
  • Halmstads BK har inte vunnit 11 av sina senaste 12 bortamatcher
  • Halmstads BK har förlorat 8 av sina senaste 10 bortamatcher
  • I 8 av Halmstads BKs senaste 10 matcher var antalet av mål under 3.5

Sirius vs Halmstads BK Preview

Sirius form

Ett oavgjort resultat var det bästa Sirius kunde få med sig från deras tre senaste matcher. De löste oavgjort först efte 2-2 mot Kalmar FF, innan det fick laget pisk med 3-4 mot Elfsborg. Det blev mer besvikelse sist när Mjällby vann med 3-0. Sirius löste endast en seger av sex försök så här långt på Studenternas IP i Allsvenskan. De kryssade två och förlorade tre av dessa möten där de gjorde åtta och släppte in elva mål.

Halmstads BK form

Det är allt eller inget för Halmstads BK efter en vinst i sina tre senaste matcher. De förlorade först med 6-1 mot Elfsborg som de svarade med att slå Häcken 1-0. I deras senaste match blev det återigen en förlust efter 0-1 mot Malmö FF. Halmstads BK noterade tre poäng efter ett vinster från sina två matcher mot lag bland de sex nedersta. De gjorde tre mål, men släppte in fyra. Halmstads BK har bara en ynka seger från sina sex senaste bortamatcher i Allsvenskan. Man spelade oavgjort i en och förlorade fyra, släppte in 14 mål och gjorde fem.

Sirius vs Halmstads BK H2H

Spela på kryss skulle gett dig en bra vinst senast när Sirius mötte Halmstads BK. De delade på poängen i en 1-1-match, där inget av lagen lyckades utnyttja övertaget. Sirius går in i matchen mot Halmstads BK med 3-1-0 i ryggen från deras senaste fyra möten. En win-rate på 75% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. Sirius lyckades göra minst ett mål i sina 4 senaste möten i Allsvenskan mot Halmstads BK. I två av de senaste fyra matcher mellan Sirius och Halmstads BK gjorde båda lagen mål.

Över 2.5 mål blev vinnare två gånger av de senaste fyra matcherna mellan lagen. Sirius gjorde ett snitt på 1.75 mål, medan Halmstads BK snittade 0.5 mål. Båda lagen göra mål gick in två gånger. Över 2.5 mål gjordes i fem av Sirius’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på ett mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i tre av de senaste tio matcherna som Halmstads BK spelade runt om i alla tävlingar den här säsongen. De gjorde 0.8 mål i snitt under den här tiden.

Tabellställningar i Allsvenskan

Sirius känner sig nog optimistiska till att göra mål kommande söndag mot Halmstads BK som bara lyckats hålla nollan en gång i de 10 senaste bortamatcherna. Värdarna kämpade i sin tur till sig tre hållna nollor i sina 10 senaste på hemmaplan.

Senaste lagnyheter

Överraskande nog har Sirius bara gjort första målet i ett matcher av de senaste tio matcherna. Halmstads BK har gjort första målet i fyra matcher av de senaste tio på hemmaplan. Sirius har gjort mål i 4 raka ligamatcher mot Halmstads BK.

När man tittar på vilka spelare som är i form i båda lagen, ser vi några intressanta namn. Jamie Roche står ut när det gäller Sirius, och Phil Ofosu-Ayeh för gästerna. Vi förväntar oss att bådas namn kommer att synas i målprotokollet för sina lag på kommande söndag.