Varbergs BoIS FC vs Mjällby: Bästa oddsen och matchtipsen

Mjällby åker till Varbergs BoIS FC på måndag för en match iAllsvenskan.

Varbergs BoIS FC är placerade som 16 med elva poäng efter 17 matcher matcher. Mjällby håller positionen som nio i ligan på 22 poäng.

Både Varbergs BoIS FC och Mjällby siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte på måndag. Med 4 förluster i de senaste 6 matcherna, kan stämningen i Varbergs BoIS FC-lägret bli mycket bättre. De måste höja sitt spel ordentligt eller förbereda sig på ett nytt svagt resultat, när de möter Mjällby på hemmaplan. Tre poäng för Varbergs BoIS FC kan räcka långt i strävan att nå den övre halvan i Allsvenskan. En svår uppgift väntar dock när Mjällby inte kommer sälja sig billigt.

Varbergs BoIS FC vs Mjällby Statistik

  • Varbergs BoIS FC har inte vunnit 15 av sina senaste 17 matcher
  • Varbergs BoIS FC har förlorade de senaste 5 hemma matcherna på rad medan de gjort mindre än 1.5 mål
  • Varbergs BoIS FC har inte vunnit 12 av sina senaste 14 hemmamatcher
  • Varbergs BoIS FC har förlorat de senaste 5 hemmamatcherna i rad
  • Varbergs BoIS FC har släppt in i 13 av de senaste 15 matcherna
  • I de senaste 5 matcherna i rad Mjällby har spelat, har båda lagen gjort mål
  • I 7 av Mjällbys senaste 8 bortamatcher var antalet av mål under 3.5
  • Mjällby har släppt in i 9 av de senaste 10 matcherna
  • I 5 av Mjällbys senaste 6 matcher var antalet av mål över 2.5
  • I 7 av Mjällbys senaste 9 matcher var antalet av mål under 3.5

Varbergs BoIS FC vs Mjällby Preview

Varbergs BoIS FC form

Varbergs BoIS FC har åkt på några besvikelser i sina tre senaste matcher, då de kördes över av AIK i en 1-2-förlust. Kalmar FF visade sig även dom för svåra när de vann med 1-0, innan Varbergs BoIS FC kunde slå tillbaka senast i en 0-5-vinst mot Halmstads BK. Varbergs BoIS FC har inte vunnit någon av sina sex senaste matcher i Allsvenskan på Varberg Energi Arena. Ett facit på en oavgjorda och fem förluster, där de släppte in 15 och gjorde tre mål.

Mjällby form

Det är allt eller inget för Mjällby efter en vinst i sina tre senaste matcher. De förlorade först med 1-2 mot IFK Norrköping som de svarade med att slå Sirius 2-3. I deras senaste match blev det återigen en förlust efter 0-1 mot Djurgården. Mjällby tog fem segrar och 17 poäng i tidigare fem mötena med lagen från botten sex i Allsvenskan, de gjorde tolv mål samtidigt som de släppte in fyra.

Varbergs BoIS FC vs Mjällby H2H

Supportrarna hoppas på en minst lika spännande match som senast Varbergs BoIS FC spelade mot Mjällby. den slutade 2-2 och var en riktigt bra match. Varbergs BoIS FC går in i matchen mot Mjällby med 2-3-2 i ryggen från deras senaste sju möten. En win-rate på 29% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. Varbergs BoIS FC vann inte någon av sina senaste 5 matcher mot Mjällby. I tre av de senaste sju matcher mellan Varbergs BoIS FC och Mjällby gjorde båda lagen mål.

Över 2.5 mål blev vinnare fyra gånger av de senaste sju matcherna mellan lagen. Varbergs BoIS FC gjorde ett snitt på ett mål, medan Mjällby snittade 1.58 mål. Båda lagen göra mål gick in tre gånger. Över 2.5 mål gjordes i sex av Varbergs BoIS FC’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.2 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fem av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.1 mål under den här perioden.

Nuvarande tabellen i Allsvenskan

Varbergs BoIS FC tog samtliga tre poäng ett gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade tre och åkte på sex förluster under den här perioden. Mjällby vann fem av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort två och förlorade tre. Mjällby vann och höll nollan två gånger i sina 10 senaste bortamatcher.

Senaste lagnyheter

Varbergs BoIS FC har gjort första målet i fyra matcher av de senaste tio matcherna. Mjällby har gjort första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan.