Sirius vs IFK Göteborg: Bästa oddsen och matchtipsen

Sirius vs IFK Göteborg Statistik

  • I 11 av Siriuss senaste 13 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I 8 av Siriuss senaste 9 matcher i Allsvenskan var antalet av mål under 3.5
  • Sirius har gjort mål i 12 av de senaste 14 hemmamatcherna
  • I 7 av Siriuss senaste 9 hemmamatcher i Allsvenskan var antalet av mål över 2.5
  • Sirius har släppt in på de senaste 7 matcherna
  • I 13 av IFK Göteborgs senaste 15 matcher i Allsvenskan var antalet av mål under 3.5
  • I 12 av IFK Göteborgs senaste 14 bortamatcher i Allsvenskan var antalet av mål under 3.5
  • I 9 av IFK Göteborgs senaste 11 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I 7 av IFK Göteborgs senaste 9 bortamatcher var antalet av mål över 2.5
  • IFK Göteborg har släppt in i 11 av de senaste 13 bortamatcherna

Sirius vs IFK Göteborg H2H

Sirius vann de två senaste mötena med IFK Göteborg, då de följde upp en 2-0-vinst genom att slå sin kommande moståndare med 1-0. Sirius går in i matchen mot IFK Göteborg med 2-3-5 i ryggen från deras senaste tio möten. En win-rate på 20% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. I de 3 senaste Allsvenskan-matcherna mellan Sirius och IFK Göteborg slutade det under 2.5 mål. Båda lagen hittade nät sex gånger i de senaste tio matcherna mellan Sirius och IFK Göteborg. Bästa odds på BLGM finns hos spelbolagen till 1.67.

Över 2.5 mål blev vinnare sex gånger av de senaste tio matcherna mellan lagen. Sirius gjorde ett snitt på 1.4 mål, medan IFK Göteborg snittade 1.9 mål. Båda lagen göra mål gick in sex gånger. Över 2.5 mål gjordes i sex av Sirius’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.4 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sex av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de ett mål under den här perioden.

Sirius vs IFK Göteborg Preview

Sirius form

Sirius har åkt på några besvikelser i sina tre senaste matcher, då de kördes över av Elfsborg i en 2-0-förlust. Häcken visade sig även dom för svåra när de vann med 0-3, innan Sirius kunde slå tillbaka senast i en 1-3-vinst mot AIK. Sirius har tagit fyra poäng från deras fyra möten med lagen från den nedre halvan av Allsvenskan-tabellen. Detta motsvarar ett vinster efter att ha gjort mål tre gånger och släppt in fem. Sirius har kommit tillbaka starkt med fyra segrar på de sex senaste hemmamatcherna i Allsvenskan. Ingen oavgjord och två förluster. De gjorde elva mål och släppte in åtta.

IFK Göteborg form

IFK Göteborg har varit bleka i sina tre senaste matcher, trots att det började med en 0-3-seger mot Brommapojkarna. Det följdes upp med en förlust 2-1 mot GAIS, för att sedan ge bort samtliga poäng i en 0-3-torsk mot Malmö FF. IFK Göteborg vann noll matcher och plockade noll poäng från deras fem möten mot lag från den övre halvan av Allsvenskan. De gjorde två mål och släppte in elva.

Nuvarande tabellen i Allsvenskan

Sirius tog samtliga tre poäng fem gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade två och åkte på tre förluster under den här perioden. IFK Göteborg vann fem av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort noll och förlorade fem. Sirius har vunnit fyra utan att släppa in mål i sina 10 senaste på Studenternas IP.

Senaste lagnyheter

Överraskande nog har Sirius bara gjort första målet i tre matcher av de senaste tio matcherna. Överraskande nog har IFK Göteborg endast gjort det första målet i tre av de senaste tio matcherna. Sirius har gjort mål i 6 raka hemmamöten med IFK Göteborg.