Skövde AIK mot Östersund – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Skövde AIK vs Östersund Statistik

  • Skövde AIK har inte förlorat de senaste 10 hemmamatcherna i rad
  • Skövde AIK har vann 5 i de senaste 7 hemma matcherna spelat utan att släppa in mål
  • I de senaste 4 Skövde AIKs hemmamatcher, var antalet mål under 1.5
  • I de senaste 4 Skövde AIKs hemmamatcher i Superettan, var antalet mål under 1.5
  • Skövde AIK har inte förlorat 12 av sina senaste 14 hemmamatcher i Superettan
  • I de senaste 12 Östersunds matcher, var antalet mål under 3.5
  • I 13 av Östersunds senaste 14 matcher i Superettan var antalet av mål under 3.5
  • I 10 av Östersunds senaste 11 matcher var antalet av mål under 2.5
  • Östersund har inte vunnit 14 av sina senaste 16 bortamatcher i Superettan
  • I 11 av Östersunds senaste 12 bortamatcher var antalet av mål under 3.5

Skövde AIK vs Östersund H2H

Supportrarna hoppas på en minst lika spännande match som senast Skövde AIK spelade mot Östersund. den slutade 5-1 och var en riktigt bra match. Hemmalaget var i fantastisk form senast de spelade mot Östersund, efter att man blivit uppläxade med 5-1 mot ett enastående Skövde AIK-lag. Spelbolagen har Skövde AIK att vinna denna match till bästa odds på 3.15. De senaste 4 Superettan mötena mellan Skövde AIK och Östersund slutade med över 2.5 mål. I de senaste fyra matcherna mellan Skövde AIK och Östersund hittade båda nät i fyra gånger. Bästa odds på att båda lagen gör mål här igen finns hos spelbolagen till 1.76.

Över 2.5 mål blev vinnare fyra gånger av de senaste fyra matcherna mellan lagen. Skövde AIK gjorde ett snitt på 2.5 mål, medan Östersund snittade två mål. Båda lagen göra mål gick in fyra gånger. Över 2.5 mål gjordes i två av Skövde AIK’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 0.5 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i ett av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 0.5 mål under den här perioden.

Skövde AIK vs Östersund Preview

Skövde AIK form

Ett oavgjort resultat var det bästa Skövde AIK kunde få med sig från deras tre senaste matcher. De löste oavgjort först efte 0-0 mot IK Oddevold, innan det fick laget pisk med 4-1 mot Utsiktens BK. Det blev mer besvikelse sist när Gefle vann med 2-0. Skövde AIK har tagit tre poäng från deras tre möten med lagen från den nedre halvan av Superettan-tabellen. Detta motsvarar ett vinster efter att ha gjort mål två gånger och släppt in fem. Skövde AIK lyckades med en stark comeback då man tagit fyra vinster på de sex senaste hemmamatcherna i Superettan, där de även har två oavgjorda men ingen förlust. sju mål och ett insläppta har laget med sig.

Östersund form

Östersund fick bara med sig två poäng från sina tre senaste matcher. Först spelade man oavgjort 0-0 mot Helsingborg, för att sedan spela oavgjort igen. Den här gången 1-1 mot Örebro, och senast förlust 2-1 mot IK Brage. Östersund har bara en ynka seger från de sex senaste bortamatcherna i Superettan. Man spelade oavgjort en och förlorade fyra samtidigt som laget släppte in sju och gjorde fyra mål.

Nuvarande tabellen i Superettan

Skövde AIK tog blygsamma åtta segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i två av matcherna, medan det blev noll förluster. Östersund vann ett av de 10 senaste och spelade oavgjort två samt förlorade sju av matcherna under denna period. Skövde AIK har settfyra av sina 10 senaste matcher på Skövde AIK:s stadion sluta över 2.5 mål. I fyra av de 10 senaste på bortaplan för Östersund gick matchen över 2.5 mål.

Senaste lagnyheter

Skövde AIK har gjort mål först i imponerande åtta matcherna av senaste tio på hemmaplan. Överraskande nog har Östersund endast gjort det första målet i tre av de senaste tio matcherna. Båda lagen har gjort mål 4 senaste mötena mellan Skövde AIK och Östersund.

Trots att han bara nätat en gång på sex Superettan-matcher, hoppas Skövde AIK att Sargon Abraham hamnar i målprotokollet snart igen. Samtidigt som Östersund litar på att Mykola Musolitin ska göra det jobbigt för hemmalagets försvar och dubbla sin målskörd från de senaste sex Superettan-matcherna.