Helsingborg mot Landskrona BoIS – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Helsingborg vs Landskrona BoIS Statistik

  • Helsingborg har inte förlorat de senaste 9 hemmamatcherna i rad i Superettan
  • I 11 av Helsingborgs senaste 13 matcher i Superettan var antalet av mål under 3.5
  • Helsingborg har inte förlorat 9 av sina senaste 10 hemmamatcher
  • Helsingborg har inte vunnit 10 av sina senaste 12 matcher
  • Helsingborg har inte förlorat 10 av sina senaste 12 matcher i Superettan
  • Landskrona BoIS har gjort mål i 14 av de senaste 16 bortamatcherna i Superettan
  • Landskrona BoIS har inte förlorat de senaste 8 matcherna i rad
  • Landskrona BoIS har inte förlorat de senaste 8 matcherna i rad i Superettan
  • Landskrona BoIS har släppt in i 11 av de senaste 13 bortamatcherna
  • I de senaste 3 bortamatcherna i rad Landskrona BoIS har spelat, har båda lagen gjort mål

Helsingborg vs Landskrona BoIS H2H

Landskrona BoIS fick ut det bästa mot Helsingborg i de senaste två mötena efter 2-1 och 2-1-segrar. Helsingborg går in i matchen mot Landskrona BoIS med 3-1-2 i ryggen från deras senaste sex möten. En win-rate på 50% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. Helsingborg gjorde minst ett mål i 15 av sina 16 senaste matcher i Superettan mot Landskrona BoIS. I de senaste sex matcherna mellan Helsingborg och Landskrona BoIS hittade båda nät i fyra gånger. Bästa odds på att båda lagen gör mål här igen finns hos spelbolagen till 1.70.

Över 2.5 mål blev vinnare tre gånger av de senaste sex matcherna mellan lagen. Helsingborg gjorde ett snitt på 1.34 mål, medan Landskrona BoIS snittade ett mål. Båda lagen göra mål gick in fyra gånger. Över 2.5 mål gjordes i fyra av Helsingborg’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på ett mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fem av de senaste tio matcherna som Landskrona BoIS spelade runt om i alla tävlingar den här säsongen. De gjorde 1.5 mål i snitt under den här tiden.

Helsingborg vs Landskrona BoIS Preview

Helsingborg form

I sina tre senaste matcher har Helsingborg kryssat 2-2 mot Sandvikens IF, förlorat 0-0 mot Trelleborgs FF och spelat 0-1 mot Skövde AIK. Helsingborg klarade endast av att ta en seger av sex möjliga på Helsingborg:s stadion i Superettan. De spelade oavgjort i fyra och förlorade en av dessa matcher, där de nätade sex och släppte in fem mål.

Landskrona BoIS form

Landskrona BoIS har varit inkonsekventa i sina tre senaste matcher, vilket gav dem fyra poäng. De tog en 1-3-seger mot GIF Sundsvall, innan man kryssade 0-0 motÖrebro. Den lilla streaken avslutades när Östers IF blev för svåra i en 2-1-förlust för Landskrona BoIS. Landskrona BoIS gjorde åtta mål och släppte in fem i deras fem senaste matcher mot lag från den övre halvan av Superettan-tabellen. De fick ihop tre vinster och elva poäng. I sina sex senaste bortamatcher i Superettan, tog Landskrona BoIS två vinster, medan man spelade lika i två draws och åkte på två defeats förluster. Man hade en målskillnad på nio insläppta och gjorde åtta mål framåt.

Nuvarande tabellen i Superettan

Helsingborg tog blygsamma tre segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i fem av matcherna, medan det blev två förluster. Landskrona BoIS vann två av de 10 senaste och spelade oavgjort tre samt förlorade fem av matcherna under denna period. Helsingborg känner sig nog optimistiska till att göra mål på söndag mot Landskrona BoIS som bara lyckats hålla nollan en gång i de 10 senaste bortamatcherna. Värdarna kämpade i sin tur till sig fyra hållna nollor i sina 10 senaste på hemmaplan.

Senaste lagnyheter

Helsingborg har gjort första målet i fem matcher av de senaste tio matcherna. Landskrona BoIS gjorde första målet i sju gånger i de senaste tio matcherna. Båda lagen har gjort mål i 4 raka bortamatcher som Landskrona BoIS spelat. Helsingborg har gjort mål i 10 raka ligamatcher mot Landskrona BoIS.

Med endast ett mål på slutet i Superettan kommer Wilhelm Loeper vara ivrig att hitta rätt igen i den kommande matchen. Landskrona BoIS hoppas i sin tur att Frederik Ihler kan göra det jobbigt för motståndarna och addera nya mål till de fyra Superettan-mål som han gjort så här långt.