Trelleborgs FF mot GIF Sundsvall – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Trelleborgs FF vs GIF Sundsvall Statistik

  • I 12 av Trelleborgs FFs senaste 14 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I 10 av Trelleborgs FFs senaste 12 matcher i Superettan var antalet av mål under 3.5
  • Trelleborgs FF har inte förlorat 10 av sina senaste 12 hemmamatcher
  • I 5 av Trelleborgs FFs senaste 7 matcher var antalet av mål under 1.5
  • I 5 av Trelleborgs FFs senaste 7 matcher i Superettan var antalet av mål under 1.5
  • GIF Sundsvall har förlorade de senaste 5 borta matchernai rad utan att göra mål
  • GIF Sundsvall har förlorade de senaste 5 borta matcherna i Superettani rad utan att göra mål
  • GIF Sundsvall har förlorade de senaste 5 borta matcherna på rad medan de gjort mindre än 0.5 mål
  • GIF Sundsvall har förlorade de senaste 5 borta matcherna på rad i Superettan medan de gjort mindre än 0.5 mål
  • GIF Sundsvall har inte vunnit 17 av sina senaste 19 bortamatcher

Trelleborgs FF vs GIF Sundsvall H2H

Spela på kryss skulle gett dig en bra vinst senast när Trelleborgs FF mötte GIF Sundsvall. De delade på poängen i en 1-1-match, där inget av lagen lyckades utnyttja övertaget. Försöka välja en vinnare från senaste H2H är en tuff uppgift då inget lag övertygat mot sina motståndare helt. GIF Sundsvall vann fem av de senaste tio matcherna, medan Trelleborgs FF tog två vinster i dessa tio matcher. Spelbolagen har GIF Sundsvall att vinna denna match till bästa odds på 3.65. Trelleborgs FF vann endast ett av 8 möten med GIF Sundsvall. Trelleborgs FF gjorde minst ett mål i 7 av sina 8 senaste matcher i Superettan mot GIF Sundsvall. Båda lagen gjorde mål fem gånger i de senaste åtta matcherna mellan Trelleborgs FF och GIF Sundsvall.

Över 2.5 mål blev vinnare tre gånger av de senaste åtta matcherna mellan lagen. Trelleborgs FF gjorde ett snitt på 1.4 mål, medan GIF Sundsvall snittade 1.38 mål. Båda lagen göra mål gick in fem gånger. Över 2.5 mål gjordes i tre av Trelleborgs FF’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 0.9 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i två av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 0.6 mål under den här perioden.

Trelleborgs FF vs GIF Sundsvall Preview

Trelleborgs FF form

Trelleborgs FF ser för närvarande stabila ut och är obesegrade i tre matcher, som började med oavgjort 2-2 mot Utsiktens BK. De följde upp det med ny kryssmatch mot Helsingborg efter 0-0, och innan det slog man Örgryte med 1-2. Trelleborgs FF har tagit tio poäng från deras fem möten med lagen från den nedre halvan av Superettan-tabellen. Detta motsvarar tre vinster efter att ha gjort mål fyra gånger och släppt in två. Trelleborgs FF klarade endast av att ta en seger av sex möjliga på Trelleborgs FF:s stadion i Superettan. De spelade oavgjort i fyra och förlorade en av dessa matcher, där de nätade sju och släppte in sju mål.

GIF Sundsvall form

En enda poäng har GIF Sundsvall att visa upp från sina tre senaste matcher. Det började uselt genom förluster 1-3 och 1-0 mot Landskrona BoIS och Gefle. Senaste matchen gav iallafall en poäng efter 0-0 mot Sandvikens IF. GIF Sundsvall vann ett matcher och plockade tre poäng från deras fem möten mot lag från den övre halvan av Superettan. De gjorde fyra mål och släppte in åtta. GIF Sundsvall har bara en ynka seger från de sex senaste bortamatcherna i Superettan. Man spelade oavgjort noll och förlorade fem samtidigt som laget släppte in nio och gjorde ett mål.

Nuvarande tabellen i Superettan

Trelleborgs FF tog samtliga tre poäng tre gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade fem och åkte på två förluster under den här perioden. GIF Sundsvall vann ett av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort ett och förlorade åtta. Målen flödar just nu för Trelleborgs FF på hemmaplan, och åt båda håll. Båda lagen hittade nät i sex av de 10 senaste matcherna här. I kontrast till tre gånger för GIF Sundsvall i de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Trelleborgs FF har gjort första målet i fem matcher av de senaste tio matcherna. GIF Sundsvall har gjort första målet i fyra matcher av de senaste tio på hemmaplan. GIF Sundsvall har misslyckats att göra mål i 5 raka bortamatcher. Trelleborgs FF har gjort mål i 10 raka hemmamöten med GIF Sundsvall.