Djurgården mot Hammarby – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Djurgården vs Hammarby Statistik

  • Djurgården har vann 8 i de senaste 10 hemma matcherna spelat utan att släppa in mål
  • Djurgården har vann 5 i de senaste 6 matcherna i Allsvenskan spelat utan att släppa in mål
  • Djurgården har vann de senaste 3 hemma matcherna i Allsvenskan i rad utan att släppa in mål
  • Djurgården har vann 4 i de senaste 5 matcherna spelat utan att släppa in mål
  • Djurgården har gjort mål i 17 av de senaste 19 matcherna
  • I de senaste 14 Hammarbys bortamatcher i Allsvenskan, var antalet mål under 3.5
  • I 18 av Hammarbys senaste 20 bortamatcher var antalet av mål under 3.5
  • I 10 av Hammarbys senaste 11 matcher i Allsvenskan var antalet av mål över 2.5
  • I de senaste 8 Hammarbys matcher, var antalet mål över 2.5
  • Hammarby har gjort mål i 17 av de senaste 19 matcherna

Djurgården vs Hammarby H2H

Spela på kryss skulle gett dig en bra vinst senast när Djurgården mötte Hammarby. De delade på poängen i en 0-0-match, där inget av lagen lyckades utnyttja övertaget. Djurgården går in i matchen mot Hammarby med 2-4-4 i ryggen från deras senaste tio möten. En win-rate på 20% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. Hammarby är inte förtjusta i att möta Djurgården, som de endast vunnit mot en gång i de senaste 7 mötena. I sju av de senaste tio matcher mellan Djurgården och Hammarby gjorde båda lagen mål.

Över 2.5 mål blev vinnare sex gånger av de senaste tio matcherna mellan lagen. Djurgården gjorde ett snitt på 1.4 mål, medan Hammarby snittade 1.4 mål. Båda lagen göra mål gick in sju gånger. Över 2.5 mål gjordes i två av Djurgården’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.8 mål under den här tiden. Över 2.5 mål gjordes i nio av de senaste 10 matcherna som Hammarby spelade i samtliga tävlingar inräknat, och de lyckades hålla ett målsnitt på 1.5.

Djurgården vs Hammarby Preview

Djurgården form

I sina tre senaste matcher vann Djurgården med 0-5 mot Brommapojkarna, slog Halmstads BK med 2-0 och slaktade Mjällby 1-3. Djurgården har tagit 13 poäng i deras sex matcher mot lag från den övre halvan av Allsvenskan-tabellen. De vann fyra av dessa matcher med elva mål mot fem. Djurgården tog fyra segrar i sina sex senaste Allsvenskan-matcher på Tele2 Arena. En oavgjord och en förlust var deras facit, där de släppte in fyra och gjorde tio mål.

Hammarby form

Hammarby ser tillbaka på sina tre senaste matcher med sex poäng insamlat. Mot Mjällby blev det förlust efter 3-0, men de reste sig snabbt och vann mot AIK i en 2-1-match. De följde upp vinsten med en ny 3-0-seger mot Sirius i den senaste matchen. Från sina tre senaste matcher mot lag från topp 6 tog Hammarby noll poäng och noll segrar. De släppte in sju mål samtidigt som man gjorde ett. Hammarby har bara en ynka seger från de sex senaste bortamatcherna i Allsvenskan. Man spelade oavgjort en och förlorade fyra samtidigt som laget släppte in tio och gjorde fyra mål.

Nuvarande tabellen i Allsvenskan

Djurgården tog samtliga tre poäng åtta gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade ett och åkte på ett förluster under den här perioden. Hammarby vann tre av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort två och förlorade fem. Djurgården är utmärkta på att hålla tätt på Tele2 Arena med inte mindre än åtta hållna nollor här. Medan Hammarby har lyckats hålla tätt i fyra av de 10 senaste på bortamark.

Senaste lagnyheter

Djurgården har gjort mål först i sju matcher av de senaste tio matcherna. Hammarby gjorde första målet i sex gånger i de senaste tio matcherna. Djurgården har vunnit och hållt nollan i 3 raka hemmamatcher.