Östersund mot Sandvikens IF – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Östersund vs Sandvikens IF Statistik

  • Östersund har gjort mål på de senaste 21 hemmamatcherna i Superettan
  • Östersund har gjort mål på de senaste 20 hemmamatcherna
  • I 18 av Östersunds senaste 20 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I 15 av Östersunds senaste 17 matcher i Superettan var antalet av mål under 3.5
  • Östersund har inte förlorat 14 av sina senaste 15 hemmamatcher
  • Sandvikens IF har inte vunnit de senaste 8 bortamatcherna i rad
  • Sandvikens IF har släppt in i 11 av de senaste 13 matcherna
  • Sandvikens IF har inte vunnit de senaste 5 bortamatcherna i rad i Superettan
  • Sandvikens IF har spelat oavgjort de senaste 3 bortamatcherna i rad
  • Sandvikens IF har spelat oavgjort de senaste 3 bortamatcherna i rad i Superettan

Östersund vs Sandvikens IF H2H

Det är första gången på länge i Superettan-sammanhang som Östersund ska spela mot Sandvikens IF. Östersund har bara förlorat 5 av de senaste matcherna mot Sandvikens IF.

Över 2.5 mål gjordes i tre av Östersund’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på ett mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sex av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.3 mål under den här perioden.

Östersund vs Sandvikens IF Preview

Östersund form

Östersund fick med sig sex poäng från de tre senaste matcherna, men de inledde med förlust 1-0 mot Skövde AIK. De svarade med att slå Gefle 4-3, och sedan även vinst med 1-2 mot IK Oddevold.

Sandvikens IF form

Sandvikens IF ser ut att vara i bra form och hoppas fortsätta på den obesegrade trenden. I de tre senaste matcherna inledde man först med att slå Varbergs BoIS FC med 3-1, efter det kryssa 0-0 mot GIF Sundsvall. De var sedan tillbaka som vinnare när man vann mot Örgryte med 3-1. Sandvikens IF tog tre poäng från sina fyra matcher mot lag från den övre halvan av Superettan-tabellen. De vann ett, gjorde ett mål och släppte in sex. Sandvikens IF tog sig igenom sina sex senaste bortamatcher i Superettan utan seger. Det blev tre oavgjord och två förluster, med nio insläppta och fyra mål framåt.

Nuvarande tabellen i Superettan

Östersund tog samtliga tre poäng sex gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade tre och åkte på ett förluster under den här perioden. Sandvikens IF vann tre av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort tre och förlorade fyra. Östersund har settfem av sina 10 senaste matcher på Östersund:s stadion sluta över 2.5 mål. I tre av de 10 senaste på bortaplan för Sandvikens IF gick matchen över 2.5 mål.

Senaste lagnyheter

Östersund har gjort första målet i fyra matcher av de senaste tio matcherna. Sandvikens IF har gjort första målet i fyra matcher av de senaste tio på hemmaplan. Östersund har gjort mål i 3 raka hemmamöten med Sandvikens IF.