IK Brage mot Östers IF – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

IK Brage vs Östers IF Statistik

  • I de senaste 11 IK Brages matcher, var antalet mål under 3.5
  • I de senaste 10 IK Brages matcher i Superettan, var antalet mål under 3.5
  • IK Brage har gjort mål i 17 av de senaste 19 hemmamatcherna i Superettan
  • IK Brage har inte förlorat 10 av sina senaste 11 hemmamatcher
  • IK Brage har inte förlorat 9 av sina senaste 10 hemmamatcher i Superettan
  • Östers IF har släppt in på de senaste 24 bortamatcherna
  • I 17 av de senaste 19 bortamatcherna Östers IF har spelat i Superettan, har båda lagen gjort mål
  • Östers IF har släppt in på de senaste 19 bortamatcherna i Superettan
  • I 15 av Östers IFs senaste 17 matcher i Superettan var antalet av mål under 3.5
  • I 9 av de senaste 11 bortamatcherna Östers IF har spelat, har båda lagen gjort mål

IK Brage vs Östers IF H2H

Östers IF fick ut det bästa mot IK Brage i de senaste två mötena efter 1-0 och 2-1-segrar. Allt som allt har Östers IF bra resultat mot IK Brage under tidigare säsonger med övertag på 5-2-3 inför den här matchen. Spelbolagen har Östers IF att vinna denna match till högsta odds på 2.35. Östers IF gjorde minst ett mål i sina 14 Superettan senaste matcher mot IK Brage. Spela på att båda lagen ska göra mål i de senaste matcherna mellan IK Brage och Östers IF skulle givit dig en godkänd vinst. Båda lagen hittade vägen till målet åtta gånger av sina senaste tio matcher. Bästa odds på att båda gör mål här finns till 1.70 hos spelbolagen.

Över 2.5 mål gick in nio gånger i de senaste tio matcherna mellan de här lagen. IK Brage gjorde ett snitt på 1.7 mål, där Östers IF snittade 1.9 mål. Båda lagen göra mål var vinnande åtta gånger av matcherna. Över 2.5 mål gjordes i tre av IK Brage’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på ett mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fem av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.5 mål under den här perioden.

IK Brage vs Östers IF Preview

IK Brage form

Ett oavgjort resultat var det bästa IK Brage kunde få med sig från deras tre senaste matcher. De löste oavgjort först efte 1-1 mot IK Oddevold, innan det fick laget pisk med 0-1 mot Degerfors. Det blev mer besvikelse sist när Utsiktens BK vann med 1-0. IK Brage plockade ett poäng på sina senaste tre matcher mot lag från topp 6. De tog noll vinster, med ett mål gjorda och släppt in tre. IK Brage tog fyra segrar i sina sex senaste Superettan-matcher på IK Brage:s stadion. En oavgjord och en förlust var deras facit, där de släppte in tre och gjorde tolv mål.

Östers IF form

Östers IF ser ut att kunna möta vilken moståndare som efter sju poäng i de tre senaste matcherna. De började med att kryssa 1-1 mot Utsiktens BK, för att sedan vinna mot Landskrona BoIS med 2-1, och Skövde AIK i en 1-2-vinst. Östers IF gjorde sex mål och släppte in fem i deras fyra senaste matcher mot lag från den övre halvan av Superettan-tabellen. De fick ihop två vinster och åtta poäng.

Nuvarande tabellen i Superettan

IK Brage tog blygsamma sex segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i tre av matcherna, medan det blev ett förluster. Östers IF vann fem av de 10 senaste och spelade oavgjort två samt förlorade tre av matcherna under denna period. Båda lagen gjorde mål i fem av de 10 senaste matcherna för IK Brage. Båda lagen hittade även nät åtta gånger i de senaste 10 matcherna för Östers IF.

Senaste lagnyheter

IK Brage har gjort första målet i sex matcher av de senaste tio på hemmaplan. Överraskande nog har Östers IF endast gjort det första målet i två av de senaste tio matcherna. Östers IF har gjort mål i 7 raka möten med IK Brage när man spelat på bortaplan.