Slovakien mot Ukraina – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Slovakien vs Ukraina Statistik

  • I 11 av Slovakiens senaste 13 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I 7 av Slovakiens senaste 9 matcher i EM var antalet av mål över 2.5
  • I 7 av Slovakiens senaste 9 matcher i EM var antalet av mål under 3.5
  • Slovakien har släppt in i 8 av de senaste 9 matcherna i EM
  • Slovakien har gjort mål i 9 av de senaste 11 matcherna
  • Ukraina har släppt in på de senaste 13 matcherna i EM
  • I 11 av Ukrainas senaste 13 matcher i EM var antalet av mål under 3.5
  • Ukraina har inte förlorat 11 av sina senaste 13 matcher
  • I 6 av Ukrainas senaste 7 matcher i EM var antalet av mål över 2.5
  • I 7 av Ukrainas senaste 8 matcher var antalet av mål under 3.5

Slovakien vs Ukraina H2H

Deras senaste möte i EM var en otrolig match som slutade 4-1. Ett ovanligt resultat vi inte skulle ha något emot att få se igen på fredag. Hemmalaget var i fantastisk form senast de spelade mot Ukraina, efter att man blivit uppläxade med 4-1 mot ett enastående Slovakien-lag. Spelbolagen har Slovakien att vinna denna match till bästa odds på 3.60.

Båda lagen hittade nät fem gånger i de senaste åtta matcherna mellan Slovakien och Ukraina. Bästa odds på BLGM finns hos spelbolagen till 1.83.

Över 2.5 mål blev vinnare tre gånger av de senaste åtta matcherna mellan lagen. Slovakien gjorde ett snitt på 1.26 mål, medan Ukraina snittade 1.15 mål. Båda lagen göra mål gick in fem gånger. Över 2.5 mål gjordes i sex av Slovakien’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 2.2 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sju av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.5 mål under den här perioden.

Slovakien vs Ukraina Preview

Slovakien form

I sina tre senaste matcher vann Slovakien med 4-0 mot San Marino, slog Wales med 4-0 och slaktade Belgien 0-1. Slovakien lyckades ta imponerande fyra vinster på de sex senaste landskamperna, där de även spelade oavgjort noll och förlorade två. De gjorde 15 mål och släppte till fem gånger.

Ukraina form

Det är allt eller inget för Ukraina efter en vinst i sina tre senaste matcher. De förlorade först med 3-1 mot Polen som de svarade med att slå Moldova 0-4. I deras senaste match blev det återigen en förlust efter 3-0 mot Rumänien. Ukraina vann hälften av sina senaste landskamper, där man även såg en oavgjort och fick utstå två förluster. De gjorde tio mål medan man släppte in åtta.

Nuvarande tabellen i EM

Slovakien tog samtliga tre poäng fem gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade tre och åkte på två förluster under den här perioden. Ukraina vann fyra av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort två och förlorade fyra. Slovakien hindrade besökarna på Duesseldorf Arena från att göra mål sex gånger av de 10 senaste matcherna. Medan Ukraina har kunnat hålla nollan två av de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Det räcker att kolla på Robert Bozenik, när man ska leta efter en anfallare i god målform. Han nätade två gånger på slutet för Slovakien i EM, medan Artem Dovbyk lyckades göra tre mål på de sex senaste för Ukraina i samma liga. Ingen tvekan att båda är ute efter nya strutar här.