AIK vs Varbergs BoIS FC: Bästa oddsen och matchtipsen

AIK verkar vara i god form när de tar emot Varbergs BoIS FC i omgång 4 av Allsvenskan. Allt annat än vinst kommer vara en besvikelse. AIK befinner sig på plats nummer 11 i Allsvenskan med tre poäng från sina första tre matcher. tre poäng bakom dem och på plats nummer 9 hittar vi Varbergs BoIS FC som spelat tre matcher. De två sidorna verkar jämna, men AIK kan hoppa över Varbergs BoIS FC i tabellen Allsvenskan med en seger på onsdag.

Våra tips

Statistik och fakta för AIK vs Varbergs BoIS FC i Allsvenskan

  • AIK har gjort mål i 29 av de senaste 31 hemmamatcherna
  • AIK har inte förlorat 18 av sina senaste 20 hemmamatcher
  • I 3 av de senaste 4 hemmamatcherna AIK har spelat, har båda lagen gjort mål
  • AIK har släppt in i 5 av de senaste 6 matcherna
  • Varbergs BoIS FC har vunnit 5 av sina senaste 7 bortamatcher
  • AIK har vunnit de senaste 3 matcherna mot Varbergs BoIS FC i rad
  • AIK har inte förlorat de senaste 4 matcherna mot Varbergs BoIS FC i rad
  • I de senaste 3 av AIKs matcher mot Varbergs BoIS FC var antalet mål under 3.5
  • AIK har gjort mål i de senaste 4 matcherna mot Varbergs BoIS FC i rad

Form: AIK mot Varbergs BoIS FC

AIK hoppas få stopp på lidandet

AIK tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. AIK har varit lite ojämna den senaste tiden. De förlorade först mot Häcken med 4-2 innan de vann med 1-0 mot IFK Norrköping. Tyvärr hamnade de åter i blåsväder när de förlorade med 3-0 mot Malmö FF.

Varbergs BoIS FC njuter av en stabil insats.

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av Varbergs BoIS FC de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. Varbergs BoIS FC är lite ostadiga för tillfället men har trots detta lyckats besegra IFK Norrköping med 0-1. Dessvärre förlorade man sin nästa match med 0-3 mot Kalmar FF, innan de tog ytterligare tre poäng med en härlig 2-0-vinst mot GIF Sundsvall.

I en match mellan två sidor som har presterat nästan identiskt de senaste veckorna, tror vi fortfarande att AIK kommer att få det första genombrottet.

AIK vs Varbergs BoIS FC Matchhistorik

I senaste matchen mellan AIK och Varbergs BoIS FC var det en tillknäppt match som AIK lyckades vinna med 1-0. AIK tar sig an Varbergs BoIS FC med 3-1-0 i bagaget från deras senaste matcher i Allsvenskan.

Tabellställningar i Allsvenskan

Om man tittar på den nuvarande Allsvenskan-ställningen så skiljer AIK och Varbergs BoIS FC för närvarande i tre poäng och två placeringar. AIK kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Varbergs BoIS FC kommande onsdag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Varbergs BoIS FC är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan AIK och Varbergs BoIS FC kommer att sluta.

Skytteligan

Nabil Bahoui har ett högt målsnitt i de senaste matcherna. AIK kommer ställa hoppet till sin toppmålgörare återigen när de möter Varbergs BoIS FC. Gästerna hoppas att Simon Karlsson Adjei fortsätter fylla på sitt målfacit. Han verkar va i god form med 2 mål på de senaste sex matcherna.