Barcelona vs Cadiz: Bästa oddsen och matchtipsen

Barcelona är stora favoriter och förväntas vinna mot Cadiz, som de möter kommande söndag. I sin nuvarande form ska en vinst på Spotify Camp Nou vara det självklara resultatet.

Barcelona leder ligan efter att ha samlat på sig 56 poäng från deras inledande 21 matcher. Cadiz ligger bakom med 34 poäng efter 21 rundor, vilket placerar dem som nummer 16 i tabellen på 22 poäng.

Cadiz borde knappast vara ett problem för Barcelona men vi såg i veckans match mot Man United i EL att de går att såra. Oddset på att båda gör mål i detta möte kittlar.

Statistik och fakta för Barcelona vs Cadiz i La Liga

  • Barcelona har vunnit de senaste 11 matcherna i rad
  • Barcelona har inte förlorat de senaste 16 matcherna i rad
  • Barcelona har vann 6 i de senaste 7 matcherna spelat utan att släppa in mål
  • Barcelona har gjort mål på de senaste 16 matcherna
  • Barcelona har vann 6 i de senaste 8 hemma matcherna spelat utan att släppa in mål
  • Cadiz har inte vunnit 11 av sina senaste 13 bortamatcher
  • I 6 av Cadizs senaste 7 matcher var antalet av mål under 2.5
  • I 7 av Cadizs senaste 8 matcher var antalet av mål under 3.5
  • Cadiz har gjort mål i 11 av de senaste 13 matcherna
  • I 3 av Cadizs senaste 4 bortamatcher var antalet av mål under 1.5

Barcelona vs Cadiz Preview

Barcelona form

Barcelona gjorde 24 mål och släppte in ett i sina senaste elva matcher mot lag från den nedre halvan av La Liga. De samlade 31 poäng och tio segrar. Barcelona har varit i stark form på Spotify Camp Nou, där man vunnit fem av sina sex senaste La Liga-matcher. De fortsatte vara obesegrade efter ytterligare ett oavgjort resultat. Totalt gjorde man 14 mål och släppte in ett.

Cadiz form

Resultaten har varit upp och ner för Cadiz, som vann mot Mallorca med 2-0. Det följdes upp med en tung förlust med 4-1 mot Athletic Bilbao och nu senast en 2-0-vinst mot Girona. Cadiz har kämpat sig till ett vinster och fyra poäng från sina senste sex matcher mot topp 6-lagen. De gjorde fem i dessa matcher, men släppte även in 14 mål. Cadiz har bara en ynka seger från sina sex senaste bortamatcher i La Liga. Man spelade oavgjort i en och förlorade fyra, släppte in tolv mål och gjorde fyra.

Barcelona vs Cadiz H2H

Cadiz blev helt knockade när Barcelona tog en 4-0-seger i det senaste mötet. Välförtjänad revansch efter den tidigare 1-0-förlusten, som Cadiz vann med i matchen innan. Att välja en vinnare baserat på H2H är lite av ett lotteri, men spelaren med ett skarpt öga för skrällar kan ta ett skott här. Barcelona tog tre wins i sina senaste sju matcher mot Cadiz. De sistnämnda lyckades ta två vinster i dessa sju möten mot den kommande motståndaren. Spelbolagens högsta odds för ett oavgjort resultat ligger på 7.50. I tre av de senaste sju matcher mellan Barcelona och Cadiz gjorde båda lagen mål.

Över 2.5 mål blev vinnare tre gånger av de senaste sju matcherna mellan lagen. Barcelona gjorde ett snitt på 1.42 mål, medan Cadiz snittade 0.71 mål. Båda lagen göra mål gick in tre gånger. Över 2.5 mål gjordes i sex av Barcelona’s tio senaste matcher i samtliga tävlingar. De gjorde ett snitt på 2.5 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fyra av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.8 mål under den här perioden.

Tabellställningar i La Liga

Barcelona har varit ganska skrämmande på hemmaplan och vunnit sex av sina 10 senaste matcher, medan man spelade oavgjort tre och förlorade ett av dessa matcher. Cadiz vann två av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort tre av dem och förlorade fem. Båda lagen gjorde mål i ett av de 10 senaste matcherna för Barcelona. Båda lagen hittade även nät fyra gånger i de senaste 10 matcherna för Cadiz.

Senaste lagnyheter

Barcelona har öppnat målskyttet i imponerande tio matcher av de senaste tio matcher. Cadiz har gjort första målet i fyra matcher av de senaste tio på hemmaplan.

Pedri har ett högt målsnitt i de senaste matcherna. Barcelona kommer ställa hoppet till sin toppmålgörare återigen när de möter Cadiz. Gästerna hoppas att Gonzalo Escalante fortsätter fylla på sitt målfacit. Han verkar va i god form med två mål på de senaste sex matcherna.

Några av de fem som kommer att befinna sig på sidlinjen är David Gil, Juan Cala, Victor Chust, Jon Ander och Joseba Zaldua.