Brasilien vs Sydkorea – Matchgenomgång, speltips, bästa oddsen

Vi kliver ut i utslagsningsrundan och favoriterna Brasilien fick en drömlottning mot ett inte allt för hett Sydkorea.

Trots att man inte imponerat så mycket finns det mycket mer att hämta i Brasilien som troligtvis nu kommer lägga i nästa växel. Koreanerna kan spela avslappnat utan press, men det skiljer mil mellan dessa lag och vi kan inte se annat än en solklar seger.

Vi ser en seger med minst två mål för sydamerikanerna som redan kan börja ladda för en kvartsfinal.

Våra tips

Brasilien vs Sydkorea Statistik

  • Brasilien har inte förlorat 30 av sina senaste 32 matcher
  • Brasilien har vunnit 9 av sina senaste 10 matcher
  • Brasilien har gjort mål i 12 av de senaste 14 matcherna
  • I de senaste 3 Brasiliens matcher, var antalet mål under 2.5
  • I 5 av Brasiliens senaste 6 matcher var antalet av mål under 3.5
  • Sydkorea har inte förlorat 10 av sina senaste 12 matcher
  • Sydkorea har gjort mål i 11 av de senaste 13 matcherna
  • I 7 av Sydkoreas senaste 9 matcher var antalet av mål under 3.5
     

Brasilien vs Sydkorea Preview

Brasilien form

Brasilien är ute efter att studsa tillbaka på vinnarspåret igen. I de tre senaste matcherna slog de först Serbien med 2-0, innan det blev det seger mot Schweiz med 1-0. Segersviten tog slut senast mot Kamerun, som vann med 1-0 Inför sin kommande match i VM, presterar Brasilien på topp när det kommer till målproduktion. I de senaste tio matcherna höll man ett imponerande snitt på 2.9 per match. En total på 29 mål. De släppte in tre goals , vilket är ett snitt på 0.3 och under denna period höll man nollan sju times.

Sydkorea form

Sydkorea samlade fyra poäng från nio möjliga i de senaste matcherna. Mötet med Uruguay bjöd på 0-0, vilket följdes upp med en 2-3-förlust mot Ghana. Den senaste matchen lyckades man vinna mot Portugal med 2-1.

I sina 10 senaste matcher vann Brasilien nio gånger, spelade oavgjort noll och förlorade ett gånger. Sydkorea tog sex segrar, två oavgjorda och två förluster från sina 10 senaste på bortaplan.

Över 2.5 mål gjordes i sex av Brasilien’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 2.9 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sju av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.8 mål under den här perioden.

Över 2.5 mål blev vinnare tre gånger av de senaste fyra matcherna mellan lagen. Brasilien gjorde ett snitt på 3.25 mål, medan Sydkorea snittade 0.75 mål. Båda lagen göra mål gick in två gånger.

Brasilien har öppnat målskyttet i imponerande nio matcher av de senaste tio matcher. Sydkorea gjorde första målet i sex matcher av de senaste tio på hemmaplan. Brasilien har vunnit och hållt nollan i 6 raka hemmamatcher. Brasilien har varit pigga från start och gjort första målet inte mindre än nio gånger i sina senaste 10 matcher. Gästerna gjorde första målet i fyra av sina 10 senaste på plan.

Heung-Min Son visar bra form just nu för Sydkorea, då han gjorde två mål på sina sex senaste matcher i VM. Gästerna hoppas mer på honom mot Brasilien, som är stora favoriter kommande måndag. Att hålla sig till Richarlison ser också lovande ut då han gjort två mål i sina senaste VM-matcher.