Brentford vs Fulham: Bästa oddsen och matchtipsen

Fulham åker till Brentford kommande måndag för en match i Premier League.

En titt på tabellen som visar fyra poäng och tre platser som just nu skiljer lagen åt.

Brentford har blickarna riktade mot en ny bra prestation och tre poäng, när de möter Fulham. På hemmaplan bör de förstnämnda ha klart övertag och resan vidare mot topp 6 ska kunna fortsätta.

Statistik och fakta för Brentford vs Fulham i Premier League

  • Brentford har gjort mål i 14 av de senaste 16 matcherna
  • Brentford har inte förlorat 9 av sina senaste 10 matcher
  • I de senaste 6 Brentfords matcher, var antalet mål under 3.5
  • Brentford har inte förlorat 9 av sina senaste 11 hemmamatcher
  • I 5 av Brentfords senaste 6 matcher var antalet av mål under 2.5
  • I 15 av Fulhams senaste 16 matcher var antalet av mål under 3.5
  • Fulham har inte förlorat 11 av sina senaste 13 matcher
  • I 8 av Fulhams senaste 10 matcher var antalet av mål under 2.5
  • I 7 av Fulhams senaste 8 bortamatcher var antalet av mål under 3.5
  • Fulham har gjort mål i 11 av de senaste 13 bortamatcherna

Brentford vs Fulham Preview

Brentford form

Brentford ser ut att vara i bra form inför deras kommande match, då de är obesegrade. De började med att slå Southampton med en 3-0-seger, innan en 1-1 kryss följdes mot Arsenal. Deras senaste match slutade med 1-1 oavgjort resultat i en tuff match mot Crystal Palace. Brentford har tagit 15 poäng i deras tio matcher mot lag från den övre halvan av Premier League-tabellen. De vann fyra av dessa matcher med 17 mål mot 16. Brentford tog tre segrar från sina senaste sex matcher på hemmamark i Premier League. De spelade oavgjort tre men är fortsatt obesegrade med en målskillnad på tolv framåt och fem insläppta.

Fulham form

Fulham ser ut att vara i bra form och hoppas fortsätta på den obesegrade trenden. I de tre senaste matcherna inledde man först med att slå Brighton med 0-1, efter det kryssa 1-1 mot Wolves. De var sedan tillbaka som vinnare när man vann mot Leeds United med 2-0. Fulham tog 14 poäng från sina 13 matcher mot lag från den övre halvan av Premier League-tabellen. De vann fyra, gjorde 15 mål och släppte in 20.

Brentford vs Fulham H2H

Deras senaste möte i Premier League var en otrolig match som slutade 3-2. Ett ovanligt resultat vi inte skulle ha något emot att få se igen kommande måndag. Brentford går in i matchen mot Fulham med 0-0-1 i ryggen från deras senaste ett möte. En win-rate på 0% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. I ett av de senaste ett match mellan Brentford och Fulham gjorde båda lagen mål.

Över 2.5 mål blev vinnare ett gång av de senaste ett matchen mellan lagen. Brentford gjorde ett snitt på två mål, medan Fulham snittade tre mål. Båda lagen göra mål gick in ett gång. Över 2.5 mål gjordes i fyra av Brentford’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.6 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i två av de senaste tio matcherna som Fulham spelade runt om i alla tävlingar den här säsongen. De gjorde 1.2 mål i snitt under den här tiden.

Tabellställningar i Premier League

Brentford tog blygsamma tre segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i fem av matcherna, medan det blev två förluster. Fulham vann sex av de 10 senaste och spelade oavgjort ett samt förlorade tre av matcherna under denna period. Målen flödar just nu för Brentford på hemmaplan, och åt båda håll. Båda lagen hittade nät i sex av de 10 senaste matcherna här. I kontrast till fyra gånger för Fulham i de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Brentford har gjort första målet i sex matcher av de senaste tio på hemmaplan. Fulham gjorde första målet i sex matcher av de senaste tio på hemmaplan.

Ivan Toney är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Brentford kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer Fulham ställa hoppet till Manor Solomon att han ska lägga till fler mål till de tre han gjort de senaste sex matcherna.

Brentford kan sakna upp till fem spelare till deras kommande match på måndag.

Pontus Jansson, Ivan Toney, Frank Onyeka, Shandon Baptiste och Aaron Hickey finns bland de fem spelarna som saknas för Brentford på måndag.

Fulham kommer till exempel inte kunna använda sig av Aleksandar Mitrovic eftersom han är avstängd efter att ha dragit på sig för många kort.

Några av de två som kommer att befinna sig på sidlinjen är Shane Duffy och Neeskens Kebano.