Brentford vs Wolves bästa odds och matchtips

Brentford drar fördel av hemmaplan när Wolves gästar i Premier League kommande lördag. Brentford är placerade på plats 14 i Premier League med 23 poäng efter 22 spelade omgångar. Wolves ligger på plats 8 i tabellen med 31 poäng efter 22 spelade matcher. Även om Wolves går in i matchen som underdogs kommer de vara väldigt angelägna att behålla tempo i Premier League.

Våra tips

Statistik och fakta för Brentford vs Wolves i Premier League

  • Brentford har släppt in i 19 av de senaste 20 matcherna
  • Brentford har förlorat 6 av 8 av deras senaste matcher
  • I 4 av de senaste 5 matcherna Brentford har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Brentford har inte vunnit 6 av 8 av deras senaste matcher
  • Brentford har gjort mål i 6 av de senaste 8 hemmamatcherna
  • Wolves har inte förlorat 8 av 10 av deras senaste bortamatcher
  • Wolves har vunnit de senaste 3 matcherna i rad
  • Wolves har släppt inte in i 4 av de senaste 5 matcherna

 

Form: Brentford mot Wolves

Brentford har hamnat på hal is igen..

Brentford tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. Brentford har haft det tufft på senaste tiden och de har inte lyckats ta en enda poäng i någon av de senaste tre matcherna. De förlorade först med 4-1 mot Southampton, innan Liverpool besegrade dem med 3-0. Tredje förlusten i rad var ett faktum efter att även Manchester United tog hem en seger med 3-1.

Svårslagna Wolves

Wolves verkar ha hittat formen nu med ytterligare en vinst förra veckan. Wolves har verkligen njutit av att spela fotboll i sina senaste tre matcher. Det började med en 0-1-vinst mot Manchester United. Segertåget fortsatte därefter med en till vinst mot Sheffield United med 3-0 innan de i förra matchen besegrade Southampton med 3-1.

De två lagen matchas jämnt av bookmakers, men den nuvarande formen gör att Wolves är vårt val för en seger.

Brentford vs Wolves Matchhistorik

Senast dessa lag ställdes mot varandra var 18 september 2021, och Brentford gick därifrån med en 2-0-seger. Brentford tar sig an Wolves med 1-0-0 i bagaget från deras senaste matcher i Premier League.

Tabellställningar i Premier League

Som framgår av Premier League-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 8 poäng. Även om Brentford inte kommer att ha en möjlighet att komma över Wolves i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Wolves, som nu ligger på 8 med 31 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen på lördag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Trots bara ett enda mål på de senaste sex matcherna är Ivan Toney en av de spelare som förväntas näta för sitt lag. Brentford hoppas att han gör ytterligare mål i nästa match. Å andra sidan har vi Joao Moutinho som har gjort flest mål de senaste sex matcherna för Wolves. Joao Moutinho har även han bara gjort ett mål den senaste tiden, men förväntas göra minst ett mål för sitt lag i den kommande matchen.