Cagliari vs Bologna bästa odds och matchtips

Cagliari möter Bologna på Unipol Domus kommande söndag i Serie A. På plats 18 i Serie A ligger just nu Cagliari som samlat ihop 13 poäng efter deras 20 spelade matcher. Med 27 poäng befinner sig Bologna på plats 10 efter 20 spelade matcher. 3 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Cagliari. De skulle dock kunna skrälla mot Bologna.

Våra tips

Statistik och fakta för Cagliari vs Bologna i Serie A

 • Cagliari har inte vunnit 18 av 20 av deras senaste matcher
 • Cagliari har släppt in i 21 av de senaste 22 matcherna
 • I 10 av de senaste 12 hemmamatcherna Cagliari har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Cagliari gjorde mål i 12 av de senaste 14 hemmamatcherna
 • Cagliari förlorade 3 av 4 av deras senaste matcher
 • Bologna har vinst 3 av 4 av deras senaste bortamatcher
 • Bologna förlorade 3 av 4 av deras senaste matcher
 • Bologna har inte vunnit 3 av 4 av deras senaste matcher
 • I 15 av de senaste 17 Cagliaris matcher mot Bologna var antalet av mål under 3.5
 • Cagliari har inte förlorat 12 av de 13 senaste hemmamatcherna mot Bologna
 • I 8 av de senaste 10 Cagliaris matcher mot Bologna var antalet av mål under 2.5
 • Cagliari gjorde mål i 11 av de senaste 13 hemmamatcherna mot Bologna
 • Cagliari har vinst de senaste 3 hemmamatcherna mot Bologna i rad

Form: Cagliari mot Bologna

Cagliari håller målet i sikte

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av Cagliari de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. Cagliari har åkt på flera besvikelser den senaste tiden. Först blev de överkörda av Udinese i en match som slutade 4-0.Juventus blev också för svåra och tog hem vinsten med 2-0, innan Cagliari lyckades bryta trenden och i sin senaste match tog hem en vinst med 2-1 mot Sampdoria.
 

Bologna flyter med

Det är svårt att hitta något att klaga på när det gäller Bologna eftersom de håller sin nivå. Bologna kommer till matchen mot Cagliari efter att i senaste matchen brutit en förlustsvit på tre raka med en seger mot Sassuolo. Innan dess förlorade man mot Juventus och Torino.

Det är en match mellan två till synes likvärdiga lag, som båda har varit i liknande form på sistone. Bologna är fortfarande favorit hos spelbolagen att vinna matchen med odds 2.43.

Cagliari vs Bologna Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Bologna och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 2-0. Cagliari har vunnit 30%, medan Bologna har vunnit 30% av deras senaste möten i Serie A vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 3-4-3. De senaste matcherna mellan Cagliari och Bologna har i stort sett varit mycket jämna möten.

Tabellställningar i Serie A

Om man tittar på den nuvarande Serie A-ställningen så skiljer Cagliari och Bologna för närvarande i 14 poäng och 8 placeringar. Bologna kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Cagliari på söndag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Cagliari är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Cagliari och Bologna kommer att sluta.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Marko Arnautovic när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 2 gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag Bologna. Hans säsongssaldo är 6 mål just nu. 

Med 1 mål på de 3 senaste matcherna för Cagliari är Alessandro Deiola spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.