Cremonese vs Fiorentina: Bästa oddsen och matchtipsen

Mittenplacerade Fiorentina besöker Cremonese, som just nu kämpar för att undika nedflyttningszonen. Detta är en omgång 26-match som spelas på Stadio Giovanni Zini kommande söndag.

Fiorentina behöver ett bra resultat här mot Cremonese, om de vill klättra i Serie A-tabellen. Hemmalaget har bevisat att de kan vara en farlig motståndare, men här borde de förstnämnda kunna lösa en vinst. Violas form är riktigt bra och man kan slå vilket lag som helst just nu. Säkra tre poäng ska in på kontot.

Statistik och fakta för Cremonese vs Fiorentina i Serie A

  • Cremonese har släppt in på de senaste 13 matcherna
  • I 8 av de senaste 10 matcherna Cremonese har spelat, har båda lagen gjort mål
  • I 8 av Cremoneses senaste 10 matcher var antalet av mål över 2.5
  • Cremonese har förlorat 5 av sina senaste 6 hemmamatcher
  • I 6 av Cremoneses senaste 8 hemmamatcher var antalet av mål över 2.5
  • I 19 av Fiorentinas senaste 21 bortamatcher var antalet av mål under 3.5
  • I 12 av Fiorentinas senaste 14 matcher var antalet av mål under 3.5
  • Fiorentina har gjort mål i 13 av de senaste 15 bortamatcherna
  • Fiorentina har vann de senaste 3 matcherna, och totalt antal mål var över 2.5
  • Fiorentina har vann de senaste 3 matcherna på rad medan de gjort mer än 1.5 mål

Cremonese vs Fiorentina Preview

Cremonese form

Cremonese har varit med om allt i sina tre senaste matcher. De delade först på poängen efter 2-2 mot Torino, innan det blev det seger med 2-1 mot Roma. Tyvärr följdes det upp av en 3-2-torsk mot Sassuolo. Cremonese löste endast en seger av sex försök så här långt på Stadio Giovanni Zini i Serie A. De kryssade en och förlorade fyra av dessa möten där de gjorde fem och släppte in nio mål.

Fiorentina form

Fiorentina är i fantastisk form inför kommande matchen efter tre raka segrar. Hellas Verona slog man med 0-3, efter det fick AC Milan känna på en 2-1-torsk. Sivasspor var det senaste offret efter en 1-0-vinst för Fiorentina. Fiorentina tog sex segrar och 19 poäng i tidigare sex mötena med lagen från botten sex i Serie A, de gjorde 15 mål samtidigt som de släppte in fem. I sina sex senaste bortamatcher i Serie A, tog Fiorentina två vinster, medan man spelade lika i en draw och åkte på tre defeats förluster. Man hade en målskillnad på sex insläppta och gjorde sju mål framåt.

Cremonese vs Fiorentina H2H

Supportrarna hoppas på en minst lika spännande match som senast Cremonese spelade mot Fiorentina. den slutade 3-2 och var en riktigt bra match. Cremonese går in i matchen mot Fiorentina med 0-0-1 i ryggen från deras senaste ett möte. En win-rate på 0% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. Båda lagen gjorde mål ett gång i de senaste ett matchen mellan Cremonese och Fiorentina.

Över 2.5 mål blev vinnare ett gång av de senaste ett matchen mellan lagen. Cremonese gjorde ett snitt på två mål, medan Fiorentina snittade tre mål. Båda lagen göra mål gick in ett gång. Det blev över 2.5 mål i åtta av Cremonese’s senaste tio matcher runt om i alla turneringar. De höll ett snitt på 1.9 mål under denna period. Det blev över 2.5 mål i sex av besökarnas tio senaste matcher den här säsongen. I snitt gjorde de mål 1.8 gånger i dessa matcher.

Tabellställningar i Serie A

Cremonese tog blygsamma tre segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i två av matcherna, medan det blev fem förluster. Fiorentina vann sex av de 10 senaste och spelade oavgjort ett samt förlorade tre av matcherna under denna period. Båda lagen gjorde mål i fyra av de 10 senaste matcherna för Cremonese. Båda lagen hittade även nät fem gånger i de senaste 10 matcherna för Fiorentina.

Senaste lagnyheter

Cremonese har gjort första målet i fem matcher av de senaste tio matcherna. Fiorentina gjorde första målet fem gånger i de senaste tio matcherna.

När man tittar på vilka spelare som är i form i båda lagen, ser vi några intressanta namn. Cyriel Dessers står ut när det gäller Cremonese, och Arthur Cabral för gästerna. Vi förväntar oss att bådas namn kommer att synas i målprotokollet för sina lag på på söndag.

Cremonese saknar bara en spelare i truppen när de möter Fiorentina på Stadio Giovanni Zini.

Cremonese kan inte använda sig av Vlad Chiriches kommande söndag mot Fiorentina, eftersom han är skadad för tillfället.

Några av de tre som kommer att befinna sig på sidlinjen är Luka Jovic, Rolando Mandragora och Riccardo Sottil.