Crystal Palace vs Burnley: Bästa oddsen och matchtipsen

Crystal Palace möter Burnley på Selhurst Park på lördag i Premier League. På plats nummer 11 i Premier League har Crystal Palace spelat ihop 29 poäng efter 26 matcher. Med 20 poäng befinner sig Burnley på plats 18 i tabellen med 26 spelade matcher. 2 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Crystal Palace. De skulle dock kunna skrälla mot Burnley.

Våra tips

Statistik och fakta för Crystal Palace vs Burnley i Premier League

 • Crystal Palace har gjort mål i de senaste 12 hemmamatcherna i rad
 • I 5 av de senaste 7 matcherna Crystal Palace har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Crystal Palace har inte förlorat 5 av 6 av deras senaste matcher
 • Crystal Palace har inte vunnit 4 av 5 av deras senaste matcher
 • Burnley har inte vunnit de senaste 12 matcherna i rad
 • Burnley har släppt in i 11 av de senaste 13 bortamatcherna
 • Burnley har förlorat 3 av 4 av deras senaste bortamatcher
 • Burnley har spelat oavgjort 3 av 4 av deras senaste matcher
 • Burnley har inte förlorat 3 av 4 av deras senaste matcher
 • I de senaste 6 av Crystal Palaces hemmamatcher mot Burnley var antalet mål under 3.5
 • I 5 av de senaste 6 av Crystal Palaces hemmamatcher mot Burnley var antalet mål under 2.5
 • Crystal Palace har inte vunnit de senaste 4 matcherna mot Burnley i rad
 • Crystal Palace har släppt in i de senaste 4 matcherna mot Burnley i rad
 • Crystal Palace har förlorat 3 av de 4 senaste matcherna mot Burnley

Form: Crystal Palace mot Burnley

Crystal Palace kan verkligen bygga vidare på den senaste vinsten

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av Crystal Palace de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. Crystal Palace har varit med om det mesta i sina tre senaste matcher där man också lyckats plocka fyra poäng. Ett möte med Brentford slutade oavgjort (0-0) vilket följdes upp med en 1-0-förlust mot Chelsea. I sin senaste match lyckades man dock ta sig tillbaka till det vinnande konceptet när Watford besegrades med 4-1.

Burnley fortsätter att plocka poäng

Burnley hoppas att den goda formen håller i sig. Burnley kan luta sig tillbaka mot en okej formkurva med sex poäng på tre matcher. Mot Liverpool fick de lämna matchen tomhänta efter en 0-1-förlust, men de tog revansch redan matchen därpå genom att besegra Brighton med 0-3. De byggde på den positiva trenden genom en 1-0-seger mot Tottenham i sin senaste match.

Det ser ut som en jämn match, men Burnley verkar ändå något bättre med en övergripande form som ser lite bättre ut än Crystal Palaces.

Crystal Palace vs Burnley Matchhistorik

Senast lagen möttes fick vi inte se någon vinnare. Lagen delade nämligen poängen i en 3-3-match som spelades 20 november 2021. Crystal Palace tar sig an Burnley med 4-1-5 i bagaget från deras senaste matcher i Premier League. 3 gånger i den senaste 10 matcher mellan Crystal Palace och Burnley blev över 2,5 mål ett vinnande spel.

Tabellställningar i Premier League

Som framgår av Premier League-tabellen är skillnaden mellan de två lagen 9 poäng. Även om Burnley inte kommer att ha någon att ta sig förbi Crystal Palace i tabellen inom en snar framtid, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Crystal Palace, som nu är nummer 11 med 29 poäng, kommer att göra sitt bästa för att klättra i tabellen. I alla fall kommer matchen kommande lördag säkert att vara ett bra tillfälle att satsa på.

Skytteligan

Wilfried Zaha är en av spelarna i Crystal Palace som förväntas göra mål regelbundet. Han har gjort 3 mål denna säsong. Burnley ställer hoppet till Aaron Lennon som har gjort ett mål hittills denna säsong. Det kommer säkerligen bli fler om han hittar sin målform.