Degerfors vs Häcken: Bästa oddsen och matchtipsen

Ligaledarna Häcken kommer gå in för att öka sin ledning till Degerfors, när de möter varandra kommande lördag. Degerfors gick från sin öppningsmatch för säsongen utan poäng men med hopp om att göra bättre ifrån sig i kommande match. Häcken fick vad de hoppades på i sin första match för säsongen, när de tog 3 poäng i öppningsmatchen.

Våra tips

Statistik och fakta för Degerfors vs Häcken i Allsvenskan

  • Degerfors har gjort mål på de senaste 12 matcherna
  • I 7 av de senaste 8 matcherna Degerfors har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Degerfors har vunnit de senaste 4 hemmamatcherna i rad
  • Degerfors har inte förlorat de senaste 4 hemmamatcherna i rad
  • Häcken har släppt in i 13 av de senaste 14 bortamatcherna
  • I de senaste 4 matcherna i rad Häcken har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Häcken har inte vunnit 8 av sina senaste 10 bortamatcher
  • Häcken har gjort mål i 6 av de senaste 7 matcherna

 

Form: Degerfors mot Häcken

Degerfors revanschsugna

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av Degerfors de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. De blev totalt överkörda av Djurgården i öppningsmatchen med 3-1. Nu hoppas de vända på trenden på hemmaplan mot Häcken.

Häcken glada efter premiären

Häcken hoppas att den goda formen håller i sig. I en målrik affär mot AIK tog man en seger med 4-2 i öppningsmatchen av Allsvenskan. Nu hoppas häcken kunna fortsätta rida på segervågen.

Degerfors vs Häcken Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Häcken och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 2-0. Degerfors går in i matchen mot Häcken med 1-0-1 i bagaget från deras senaste matcher i Allsvenskan.

Tabellställningar i Allsvenskan

Tabellställningen av Allsvenskan visar att Degerfors och Häcken ligger tre poäng och 14 platser ifrån varandra för tillfället. Häcken kommer säkert att försöka ta alla tre poängen kommande lördag för att visa att de förtjänar platsen i toppen av tabellen. Trots att Degerfors är outsider i den här sammandrabbningen kommer Degerfors definitivt att vilja göra det svårt för favoriterna och av den anledningen är vi spända på att se hur matchen mellan Degerfors och Häcken kommer att sluta.

Skytteligan

Johan Bertilsson är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Degerfors kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer Häcken ställa hoppet till Alexander Jeremejeff att han ska lägga till fler mål till de 4 han gjort de senaste sex matcherna.