Djurgården vs Hammarby bästa odds och match tips

Både Djurgården och Hammarby satsar på att befästa sin position I tabellen när de drabbar samman i denna högt förväntade match kommande söndag. Djurgården rankas som nummer 2 i tabellen med 34 poäng efter 17 matcher. Med 17 omgångar bakom sig har Hammarby samlat 27 poäng och ligger på plats nummer 5 i Allsvenskan. Djurgården går in i matchen på söndag i hopp om att minska gapet i Allsvenskan-tabellen till motståndarna.

Våra tips

Statistik och fakta för Djurgården VS. Hammarby.

  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Djurgårdens senaste 4 av 6 matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 2.5 i Djurgårdens senaste 4 av 6 matcher;
  • Djurgården nätade i de senaste 5 av 7 matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Djurgårdens senaste 3 matcher i rad.
  • Hammarby vann inte de senaste 3 matcherna i rad på bortaplan;
  • Hammarby är obesegrade de senaste 4 matcherna i rad på bortaplan;
  • Hammarby släppte in i de senaste 13 av 15 matcher;
  • Hammarby nätade i de senaste 12 av 14 matcher.

Form: Djurgården mot Hammarby

Djurgården flyter med.

Resultaten har varit vad man väntat sig för Djurgården de senaste veckorna. I de tre senaste landskamperna för Djurgården gick det så här: den första tog de en 1-0 vinst mot Mjällby och sen blev det 0-0 mot Mjällby. Den senaste matchen blev 1-0 förlust mot Sirius.

Hammarby hoppas kunna utöka poängen.

Resultaten har också varit vad man väntat sig för Hammarby de senaste veckorna. I de tre senaste matcherna för Hammarby förlorade de 2-0 till Elfsborg och sen blev det 2-2 mot Elfsborg. Den senaste matchen var 2-1 vinst mot Malmö FF.

Det är en match mellan två till synes likvärdiga lag, som båda har varit i liknande form på sistone. Djurgården är fortfarande favorit hos spelbolagen att vinna matchen med odds 2.17.

Djurgården VS. Hammarby Matchhistorik

Senast lagen möttes, gick det inte att hitta någon vinnare. De delade poängen i en 2-2 match som spelades 16 Maj 2021. Djurgården har vunnit 10% procent, medan Hammarby har vunnit 60% procent av deras senaste möten i Allsvenskan vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 1-3-6. 8 gånger i den senaste 10 matcher mellan Djurgården och Hammarby blev över 2,5 mål ett vinnande spel. Båda lagen hittade nätet 10 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Allsvenskan

Om man tittar på den nuvarande Allsvenskan-ställningen så skiljer Djurgården och Hammarby för närvarande i 7 poäng och 3 platser. Djurgården kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Hammarby på söndag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Hammarby är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Djurgården och Hammarby kommer att sluta.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Gustav Ludwigson när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 3 gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag Hammarby. Hans säsongssaldo är 7 mål just nu.

Med 1 mål på de 6 senaste matcherna för Djurgården är Niklas Baerkroth spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.