Djurgården vs Mjällby bästa odds och match tips

Djurgården verkar vara på en riktigt bra plats innan de tar emot Mjällby i omgång 16 av Allsvenskan. De kommer att bli besvikna över att inte ta alla tre poängen i denna nuvarande form. Rankad på plats nummer 1 i Allsvenskan har Djurgården samlat 33 poäng i 15 matcher. Med 11 poäng befinner Mjällby sig som nummer 15 efter 15 matcher. Mjällby behöver en seger mot ligaledarna Djurgården på måndag för att minska avståndet i tabellen.

Våra tips

Statistik och fakta för Djurgården VS. Mjällby.

  • Djurgården har vunnit i de senaste 4 av 5 matcher;
  • Djurgården nätade i de senaste 8 av 10 matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Djurgårdens senaste 2 av 4 matcher;
  • Totalt antal mål var ÖVER 2.5 i Djurgårdens senaste 4 hemma matcher i rad.
  • Mjällby vann inte de senaste 10 matcherna i rad;
  • Mjällby vann inte de senaste 8 matcherna i rad på bortaplan;
  • Mjällby har förlorat i de senaste 6 av 7 matcher;
  • Mjällby släppte in i de senaste 12 av 14 matcher.

Form: Djurgården mot Mjällby

Det är lite problematiskt för Mjällby

Djurgården hoppas att den bra formen håller i sig. I de tre senaste matcherna för Djurgården tog de en 2-1 vinst mot Häcken de och följt med 4-1 förlust mot AIK och slutligen, i den senaste matchen blev det 1-0 vinst mot Mjällby.

Mjällby är desperata efter poäng.

Resultaten har varit katastrofala för Mjällby på senare tid. Därför är man desperata att vinna kommande match. I de tre senaste landskamperna för Mjällby gick det så här: den första förlorade de 1-0 till Kalmar FF och sen blev det 2-2 mot Örebro. Den senaste matchen blev 1-0 förlust mot Djurgården.

Att begränsa ett förväntat nederlag kan vara målet för Mjällby här. Att välja Djurgården till odds 100.00 är en självklarhet i den form de uppvisar.

Djurgården VS. Mjällby Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Djurgården och Mjällby var en jämn tillställning Mjällby lyckades hitta en liten 1-0 seger. Djurgården går in i matchen mot Mjällby med 5-0-5 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Allsvenskan. 5 gånger i den senaste 10 matcher mellan Djurgården och Mjällby blev över 2,5 mål ett vinnande spel.

Tabellställningar i Allsvenskan

Tabellställningen av Allsvenskan visar att Djurgården och Mjällby ligger 22 poäng och 14 platser ifrån varandra för tillfället. Djurgården kommer säkert att försöka ta alla tre poängen på måndag för att visa att de förtjänar platsen i toppen av tabellen. Trots att Mjällby är outsider i den här sammandrabbningen kommer Mjällby definitivt att vilja göra det svårt för favoriterna och av den anledningen är vi spända på att se hur matchen mellan Djurgården och Mjällby kommer att sluta.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Niklas Baerkroth. Han är toppskytt för Djurgården, för närvarande på 4 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 1 av deras 6 senaste matcher.

Mjällby kommer att hoppas att Jacob Bergstroem hittar nätet igen. Han står på 3 mål i alla tävlingar den här säsongen och gjorde mål i 0 av deras 6 senaste matcher.