Fiorentina vs Verona: Bästa oddsen och matchtipsen

Både Fiorentina och Verona kommer att försöka åtminstone behålla men också förbättra sin position i Serie A. Lagen möts i vad som just nu är en kamp i mitten av tabellen i Serie A. Efter 26 spelade matcher är Fiorentina rankade som nummer 8 i Serie A med 42 poäng. Det ger en skillnad på 2 poäng till Verona, som ligger på plats 9 i tabellen med 40 poäng. 2 förluster i rad har satt tydliga spår i självförtroendet för Fiorentina, men i derbyt mot Verona kan de absolut studsa tillbaka.

Våra tips

Statistik och fakta för Fiorentina vs Verona i Serie A

  • Fiorentina har gjort mål i 17 av de senaste 19 hemmamatcherna
  • Fiorentina har vunnit 8 av 10 av deras senaste hemmamatcher
  • Fiorentina har inte förlorat 9 av 10 av deras senaste hemmamatcher
  • Hellas Verona har släppt in i de senaste 14 bortamatcherna i rad
  • I 10 av de senaste 12 bortamatcherna Hellas Verona har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Fiorentina har släppt in i 14 av de senaste 16 matcherna mot Hellas Verona
  • I de senaste 4 matcherna i rad Fiorentina har spelat mot Hellas Verona har båda lagen gjort mål
  • I 9 av de senaste 11 av Fiorentinas matcher mot Hellas Verona var antalet mål under 3.5
  • Fiorentina har gjort mål i 12 av de senaste 14 matcherna mot Hellas Verona
  • Fiorentina har inte vunnit de senaste 5 hemmamatcherna mot Hellas Verona i rad

Form: Fiorentina mot Verona

Fiorentina njuter av en stabil insats.

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Fiorentina som hållit sin nivå. I sina tre senaste matcher vann Fiorentina först mot Spezia med 2-1 innan segertåget fortsatte mot Atalanta som gav slutresultatet 1-0. Trenden höll tyvärr inte i sig då de förlorade mot Sassuolo med 2-1 och därmed bröt sin vinnartrend.

Verona är svåra att bryta ner

Verona hoppas att den goda formen håller i sig. Verona ser ut att vara i bra form inför deras kommande match då de siktar på att förlänga sin obesegrade trend. I deras senaste tre matcher vann de först mot Udinese med siffrorna 4-0. Därefter blev det oavgjort efter en (2-2)-match mot Roma. De tog sig sedan tillbaka till vinstkolumnen när de besegrade Venezia med 3-1.

I en match mellan två sidor som har presterat nästan identiskt de senaste veckorna, tror vi fortfarande att Fiorentina kommer att få det första genombrottet.

Fiorentina vs Verona Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Fiorentina & Verona spelades 22 december 2021. Matchen slutade oavgjort och lagen fick då dela på poängen med resultatet 1-1. Fiorentina tar sig an Verona med 3-4-3 i bagaget från deras senaste matcher i Serie A. I den föregående 10 matcher mellan Fiorentina och Verona kom över 2,5 mål upp 3 gånger. Båda lagen gör mål var ett bra val 6 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Serie A

Enligt Serie A tabellen är skillnaden mellan de två lagen för närvarande bara 2 poäng. Detta innebär att denna omgångs 28 match kommer att vara viktig för båda lagen och deras position i tabellen. Verona kommer att ha en möjlighet att komma ikapp Fiorentina som för närvarande ligger på plats nummer 8 med 42 poäng i den kommande matchen kommande söndag. Hemmalaget kommer dock säkerligen att försöka ta poängen för sig själva och utöka gapet i tabellen.

Skytteligan

Krzysztof Piatek är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Fiorentina kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen efter att han gjort mål 4 gånger på 6 matcher. Samtidigt kommer Verona ställa hoppet till Antonin Barak att han ska lägga till fler mål till de 5 han gjort de senaste sex matcherna.