FK Haugesund vs Ham-Kam: Bästa oddsen och matchtipsen

Vi är lite förvånade övet det fina oddset som erbjuds på gästerna denna söndag i Haugesund. Bättre placering i tabellen samt stabilare form fångar vårt intresse på Ham-Kan som har visat att man kan slå vilket lag som helst i serien. Vi hoppas det bjuds på fin fotboll och underhållning denna söndag mellan två lag som har god form. 1-2?

Våra tips

Statistik och fakta för FK Haugesund vs Hamarkameratene i Eliteserien

 • FK Haugesund har släppt in i 12 av de senaste 13 hemmamatcherna
 • FK Haugesund har gjort mål i 11 av de senaste 13 matcherna
 • FK Haugesund har släppt in i 8 av de senaste 10 matcherna
 • FK Haugesund har inte förlorat 6 av sina senaste 8 matcher
 • I 3 av de senaste 4 hemmamatcherna FK Haugesund har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Hamarkameratene har inte förlorat 23 av sina senaste 25 bortamatcher
 • Hamarkameratene har inte förlorat 17 av sina senaste 19 matcher
 • Hamarkameratene har gjort mål på de senaste 10 bortamatcherna
 • Hamarkameratene har gjort mål i 17 av de senaste 19 matcherna
 • I 8 av de senaste 10 bortamatcherna Hamarkameratene har spelat, har båda lagen gjort mål
   

Form: FK Haugesund mot Hamarkameratene

FK Haugesund letar efter mer

FK Haugesund har stött på blandade resultat i sina senaste tre matcher där man skrapat ihop fyra poäng. Det hela började med ett oavgjort resultat efter en 1-1-match mot Tromsö, sen plockades tre viktiga poäng i en 4-2 vinst mot Viking. Tyvärr kunde de inte följa upp den vinsten utan åkte på en 1-0förlust mot Jerv i den senaste matchen.

Ham-Kam kan överraska.

Ham-Kam ser ut att ta sig an vilken motståndare som helst efter några riktigt bra resultat i de senaste tre matcherna då man också lyckades samlade på sig sju poäng. Segertåget började med vinster med 1-2 och 3-2 mot Jerv respektive Sarpsborg 08. Vinstsviten stoppades dock sedan av Molde, som fick med sig ett 0-0-resultat och lagen fick därmed en poäng vardera den gången.

FK Haugesund vs Ham-Kam Matchhistorik

Tabellställningar i Eliteserien

Som framgår av Eliteserien-ställningen är skillnaden mellan de två lagen fyra poäng. Även om FK Haugesund inte kommer att ha en möjlighet att komma över Ham-Kam i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Ham-Kam, som nu ligger på tio med 16 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen kommande söndag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Alioune Ndour har varit en produktiv målskytt den här säsongen, och han toppar listan för FK Haugesund, som hoppas att han ska göra mål igen.

Jonas Enkerud är en som ska stå för målen hos gästerna. Vi lyfter han denna drabbning.