Fulham vs Brighton: Bästa oddsen och matchtipsen

Fulham välkomnar Brighton för en match i Premier League till mysiga Craven Cottage i London.På plats nummer 11 hittar vi Fulham som spelat ihop fem poäng efter fyra matcher. Med tio poäng befinner sig Brighton på plats 3 i tabellen efter lika många spelade. Graham Potters lag spelar otroligt bra nu och övertygar kanske mest i hela ligan. Vi tror på 3 nya poäng här till ett bra odds.

Statistik och fakta för Fulham vs Brighton i Premier League

 • Fulham har gjort mål i 13 av de senaste 14 hemmamatcherna
 • I 6 av de senaste 8 matcherna Fulham har spelat, har båda lagen gjort mål
 • I de senaste 3 hemmamatcherna i rad Fulham har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Fulham har inte förlorat 7 av sina senaste 9 hemmamatcher
 • Fulham har släppt in i 7 av de senaste 8 matcherna
 • Brighton har inte förlorat 17 av sina senaste 19 matcher
 • Brighton har gjort mål i 17 av de senaste 19 bortamatcherna
 • Brighton har vunnit 7 av sina senaste 9 matcher
 • Brighton har vunnit 7 av sina senaste 9 bortamatcher
 • Brighton har inte förlorat 8 av sina senaste 9 bortamatcher
 • Fulham har inte förlorat de senaste 4 matcherna mot Brighton i rad
 • Fulham har spelat oavgjort 3 av de 4 senaste matcherna mot Brighton
 • Fulham har inte vunnit 3 av de 4 senaste matcherna mot Brighton

Form: Fulham mot Brighton

Fulham med bra insatser.

Fulham har sett rätt bleka ut på den senaste tiden, även om det började bra med 3-2 mot Brentford. Tyvärr höll inte de positiva resultaten i sig utan man förlorade istället med 2-0 mot Crawley, och lyckades inte heller plocka poäng i en 2-1-förlust mot Arsenal.

Brighton fortsätter glänsa.

Brighton har verkligen njutit av att spela fotboll i sina senaste tre matcher. Det började med en 0-2-vinst mot West Ham. Segertåget fortsatte därefter med en till vinst mot Forest Green med 0-3 innan de i förra matchen besegrade Leeds med 1-0.

Fulham vs Brighton Matchhistorik

När lagen senast möttes in en match i Premier League – 27 januari 2021 – kammande båda lagen hem en poäng vardera efter slutresultatet 0-0.Fulham tar sig an Brighton med 1-3-0 i bagaget från deras senaste matcher i Premier League.

Tabellställningar i Premier League

Om man tittar på den nuvarande Premier League-ställningen så skiljer Fulham och Brighton för närvarande i fem poäng och åtta placeringar. Brighton kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Fulham kommande tisdag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Fulham är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen jobbig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Fulham och Brighton kommer att sluta.

Skytteligan

Aleksandar Mitrovic har varit en produktiv målskytt den här säsongen, och han toppar listan för Fulham, som hoppas att han ska göra mål igen. Pascal Gross ser riktigt bra ut hos gästerna och kommer fortsätta göra mål den här säsongen.

Senaste lagnyheter

I skrivande stund ser det ut som att endast två spelare ej är tillgängliga för Fulham, när de förbereder sig för den kommande matchen.

Manor Solomon och Harry Wilson finns bland de två spelarna som saknas för Fulham kommande tisdag.

Bland de tre spelare som får spendera lite tid på sidlinjen, återfinns bland andra Adam Lallana, Jeremy Sarmiento och Jakub Moder.