• Örebro har inte vunnit 14 av sina senaste 15 bortamatcher
  • Örebro har släppt in i 19 av de senaste 21 matcherna i Superettan
  • Örebro har släppt in i 18 av de senaste 20 bortamatcherna i Superettan

GIF Sundsvall vs Örebro H2H

Senast lagen mötte varandra gick GIF Sundsvall av planen som 0-1-segrare. Ingen tvekan om att de planerar göra en liknande bedrift kommande lördag. GIF Sundsvall går in i matchen mot Örebro med 2-2-2 i ryggen från deras senaste sex möten. En win-rate på 33% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. GIF Sundsvall vann bara en av sina 7 senaste möten mot Örebro. Båda lagen gjorde mål ett gång i de senaste sex matcherna mellan GIF Sundsvall och Örebro.

Över 2.5 mål blev vinnare två gånger av de senaste sex matcherna mellan lagen. GIF Sundsvall gjorde ett snitt på 0.67 mål, medan Örebro snittade ett mål. Båda lagen göra mål gick in ett gång. Över 2.5 mål gjordes i fyra av GIF Sundsvall’s tio senaste matcher i alla tävlingar. De gjorde ett snitt på 0.6 mål under den här perioden. Det blev över 2.5 mål i fem av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.2 mål under den här perioden.

GIF Sundsvall vs Örebro Preview

GIF Sundsvall form

En svag period för GIF Sundsvall som endast har en poäng att visa upp från deras tre senaste matcher. Först förlust med 1-3 mot Helsingborg, innan det blev oavgjort 1-1 mot Örgryte. De blev tomhänta återigen när IK Brage senast tog en 5-0-seger. GIF Sundsvall tog fyra poäng från sina senaste fyra möten med lag från ett, målade fyra och släppte in fyra mål. GIF Sundsvall tog bara två segrar från sex möjliga Superettan-matcher på hemmamark. I de resterande fyra matcherna spelade man oavgjort i två och förlorade två, samtidigt som laget gjorde sju och tappade in åtta mål.

Örebro form

Örebro har varit mediokra på slutet där man inte vunnit på de tre senaste försöken. Mot IK Oddevold tog de poäng efter 2-2, efter det fick man se sig besegrade av Helsingborg som vann med 1-0. Senast lyckades de stjäla en poäng efter 1-1 mot Trelleborgs FF. Örebro tjänade ett poäng från sina tre matcher mot lag från botten sex i Superettan. De gjorde tre mål i matcherna, och släppte till sex på vägen till noll vinster. Örebro tog sig igenom sina sex senaste bortamatcher i Superettan utan seger. Det blev två oavgjord och fyra förluster, med nio insläppta och tre mål framåt.

Nuvarande tabellen i Superettan

GIF Sundsvall tog samtliga tre poäng tre gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade fyra och åkte på tre förluster under den här perioden. Örebro vann ett av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort tre och förlorade sex. Målen flödar just nu för GIF Sundsvall på hemmaplan, och åt båda håll. Båda lagen hittade nät i sju av de 10 senaste matcherna här. I kontrast till sex gånger för Örebro i de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Överraskande nog har GIF Sundsvall bara gjort första målet i två matcher av de senaste tio matcherna. Överraskande nog har Örebro endast gjort första målet i två av de senaste tio matcherna på bortaplan.