GIF Sundsvall vs Landskrona BoIS bästa odds och match tips

Ett ord – Superettan. Som vi redan har sagt, kanske det bästa andra ligan i hela Skandinavien. Både GIF Sundsvall och Landskrona BoIS hoppas på att befästa sin position I tabellen när de möter i denna högt förväntade match på lördag. Rankad på plats nummer 7 i Superettan har GIF Sundsvall samlat 28 poäng i 18 matcher. Med 34 poäng ligger Landskrona BoIS som nummer 4 efter 18 matcher. GIF Sundsvall kan avsluta dagen i topp 6 genom att besegra Landskrona BoIS på lördag i Superettan.

Våra tips

Statistik och fakta för GIF Sundsvall VS. Landskrona BoIS.

  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i GIF Sundsvalls senaste 8 av 10 matcher;
  • GIF Sundsvall släppte in i de senaste 6 av 8 matcher;
  • GIF Sundsvall nätade i de senaste 4 av 6 matcher.
  • Landskrona BoIS har förlorat de senaste 4 matcherna i rad på bortaplan;
  • Landskrona BoIS har förlorat i de senaste 4 av 5 matcher på bortaplan;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Landskrona BoIS senaste 4 av 6 matcher;
  • Landskrona BoIS släppte in i de senaste 7 av 9 matcher.

Form: GIF Sundsvall mot Landskrona BoIS

GIF Sundsvall försöker hitta sin plats bland alla andra.

Det är svårt att sätta fingret på resultaten för GIF Sundsvall eftersom de har mer eller mindre hållit sin nivå. I de tre senaste landskamperna för GIF Sundsvall gick det så här: den första tog de en 2-0 vinst mot IFK Värnamo och sen blev det 3-1 vinst mot AFC Eskilstuna. Den senaste matchen blev 1-0 förlust mot Örgryte.

Landskrona BoIS hoppas på en nystart.

Landskrona BoIS tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. I de tre senaste landskamperna för Landskrona BoIS gick det så här: den första förlorade de 1-0 till Helsingborg och sen blev det 1-0 förlust mot IK Brage. Den senaste matchen blev 2-1 vinst mot GAIS.

På pappret verkar de två sidorna vara jämnt matchade, men om man ser till de senaste prestationerna så är BLGM kanske det bästa valet här.

GIF Sundsvall VS. Landskrona BoIS Matchhistorik

Senast dessa landslag ställde upp mot varandra var 24 Juli 2021, och GIF Sundsvall kom därifrån med en 2-0 seger. GIF Sundsvall går in i matchen mot gästerna med 4-3-3 från deras senaste 10 matcher i Superettan. De senaste matcherna mellan GIF Sundsvall och Landskrona BoIS har i stort sett varit mycket jämna möten.

Tabellställningar i Superettan

Som framgår av Superettan-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 6 poäng. Även om GIF Sundsvall inte kommer att ha en möjlighet att komma över Landskrona BoIS någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Landskrona BoIS, som nu ligger på 4 med 34 poäng, kommer att göra sitt bästa för att studsa längre bort från sina motståndare. Hur som helst kommer matchen på lördag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Linus Hallenius. Han är toppskytt för GIF Sundsvall, för närvarande på 8 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 5 av deras 6 senaste matcher.

Landskrona BoIS kommer att hoppas att Kevin Jensen hittar nätet igen. Han står på 5 mål i alla tävlingar den här säsongen och gjorde mål i 2 av deras 6 senaste matcher.