GIF Sundsvall vs Örgryte FF bästa odds och match tips

GIF Sundsvall och Örgryte FF ligger bra till i mitten av tabellen innan de möts i på måndag. Därav så kommer båda sidor jaga poäng utan för mycket risk. Som nummer 6 har GIF Sundsvall lyckat att skrapa ihop 28 poäng från 17 matcher. Med 20 poäng har Örgryte FF efter 17 möten placerat sig själva på plats nummer 11 i Superettan. Örgryte FF kommer att vilja vinna efter ett par oavgjorda matcher, men mot GIF Sundsvall kan en poäng fortfarande vara acceptabel.

Våra tips

Statistik och fakta för GIF Sundsvall VS. Örgryte FF.

  • GIF Sundsvall är obesegrade de senaste 4 matcherna i rad;
  • GIF Sundsvall är obesegrade de senaste 5 matcherna i rad hemma;
  • GIF Sundsvall har vunnit i de senaste 4 av 5 matcher hemma;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i GIF Sundsvalls senaste 7 av 9 matcher.
  • Örgryte FF vann inte de senaste 4 matcherna i rad;
  • Örgryte FF är obesegrade de senaste 3 matcherna i rad;
  • Örgryte FF vann inte de senaste 3 matcherna i rad på bortaplan;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Örgryte FFs senaste 3 av 5 matcher.

Form: GIF Sundsvall mot Örgryte FF

GIF Sundsvall är inne i ett bra flow.

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan vänta sig av GIF Sundsvall. I de tre senaste matcherna för GIF Sundsvall slutade de 1-1 mot Falkenbergs FF de och följt med 2-0 vinst mot IFK Värnamo och slutligen, i den senaste matchen blev det 3-1 vinst mot AFC Eskilstuna.

Örgryte FF är svåra att bryta ner.

Örgryte FF tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. I de tre senaste matcherna för Örgryte FF slutade de 1-1 mot IK Brage de och följt med 0-0 mot Östers IF och slutligen, i den senaste matchen blev det 2-2 mot Norrby.

På pappret verkar de två sidorna vara jämnt matchade, men om man ser till de senaste prestationerna så är kanske GIF Sundsvall det bästa valet här.

GIF Sundsvall VS. Örgryte FF Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra, kom Örgryte FF därifrån med 3 poäng och resultatet var 2-0. GIF Sundsvall har vunnit 67% procent, medan Örgryte FF har vunnit 0% procent av deras senaste möten i Superettan vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 6-3-0. 3 gånger i den senaste 9 matcher mellan GIF Sundsvall och Örgryte FF blev över 2,5 mål ett vinnande spel. Båda lagen hittade nätet 4 gånger i dessa 9 matcher.

Tabellställningar i Superettan

Som framgår av Superettan-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 8 poäng. Även om Örgryte FF kanske inte kommer att ha någon möjlighet att komma över GIF Sundsvall i närtid, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. GIF Sundsvall, som nu är nummer 6 med 28 poäng, kommer att göra sitt bästa för att studsa längre bort från sina motståndare. I alla fall kommer matchen på måndag säkert att vara ett bra tillfälle att satsa på.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Ajdin Zeljkovic när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 1 gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag Örgryte FF. Hans säsongssaldo är 9 mål just nu.

Med 5 mål på de 6 senaste matcherna för GIF Sundsvall är Linus Hallenius spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.