Halmstads BK vs Utsiktens BK: Bästa oddsen och matchtipsen

Toppmatch på Örjans Vall när den imponerande nykomlingen Utsikten besöker. Inte många som trodde laget skulle ligga trea efter 13 o,gångar, endast två poäng bakom serieledaren HBK. Trots en del svaga resultat på slutet tycker vi Halmstad har förtjänat mer. Vi litar på att laget studsar tillbaka direkt på vinnarspåret igen! Etta!

Våra tips

Statistik och fakta för Halmstads BK vs Utsiktens BK i Superettan

 • Halmstads BK har gjort mål i 14 av de senaste 15 matcherna
 • Halmstads BK har gjort mål på de senaste 6 hemmamatcherna
 • Halmstads BK har vunnit 4 av sina senaste 5 hemmamatcher
 • Halmstads BK har inte förlorat 4 av sina senaste 5 hemmamatcher
 • Utsiktens BK har gjort mål i 25 av de senaste 27 matcherna
 • Utsiktens BK har gjort mål i 11 av de senaste 12 bortamatcherna
 • Utsiktens BK har inte förlorat 10 av sina senaste 12 matcher
 • Utsiktens BK har vunnit 4 av sina senaste 5 bortamatcher
 • Utsiktens BK har inte förlorat 4 av sina senaste 5 bortamatcher
   

Form: Halmstads BK mot Utsiktens BK

Halmstads BKs oflyt fortsätter.

Halmstads BK tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. Halmstads BK har varit lite ojämna den senaste tiden. De förlorade först mot Trelleborgs FF med 1-2 innan de vann med 3-0 mot Jönköping S.. Tyvärr hamnade de åter i blåsväder när de förlorade med 2-1 mot Landskrona BoIS.

Utsiktens BK imponerar.

Utsiktens BK ser ut att ta sig an vilken motståndare som helst efter några riktigt bra resultat i de senaste tre matcherna då man också lyckades samlade på sig sju poäng. Segertåget började med vinster med 1-0 och 0-3 mot IK Brage respektive Östersund. Vinstsviten stoppades dock sedan av Östers IF, som fick med sig ett 1-1-resultat och lagen fick därmed en poäng vardera den gången.

Halmstads BK vs Utsiktens BK Matchhistorik

Tabellställningar i Superettan

Enligt Superettan tabellen är skillnaden mellan de två lagen för närvarande två poäng och två platser. Den här omgången 14 kommer säkerligen att påverka båda lagen för resten av kampanjen. Därför kan vi inte vänta på att se Halmstads BK och Utsiktens BK slåss om poängen i sin kommande sammandrabbning på söndag.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Alexander Johansson. Han är toppskytt för Halmstads BK, för närvarande på noll mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i tre av deras 6 senaste matcher.

Utsiktens BK kommer att hoppas att Albin Skoglund hittar nätet igen. Han står på tre mål den här säsongen och gjorde mål i tre av deras 6 senaste matcher.