• IFK Göteborg har gjort mål i 11 av de senaste 12 bortamatcherna i Allsvenskan
  • I 9 av IFK Göteborgs senaste 11 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I 9 av IFK Göteborgs senaste 11 matcher i Allsvenskan var antalet av mål under 3.5

IFK Värnamo vs IFK Göteborg H2H

IFK Värnamo vann de två senaste mötena med IFK Göteborg, då de följde upp en 1-0-vinst genom att slå sin kommande moståndare med 3-1. IFK Värnamo går in i matchen mot IFK Göteborg med 2-0-2 i ryggen från deras senaste fyra möten. En win-rate på 50% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. Det blev över 2.5 mål i 4 av de 5 senaste Allsvenskan-matcherna mellan IFK Värnamo och IFK Göteborg. Båda lagen gjorde mål tre gånger i de senaste fyra matcherna mellan IFK Värnamo och IFK Göteborg.

Över 2.5 mål blev vinnare tre gånger av de senaste fyra matcherna mellan lagen. IFK Värnamo gjorde ett snitt på 1.5 mål, medan IFK Göteborg snittade 1.75 mål. Båda lagen göra mål gick in tre gånger. Över 2.5 mål gjordes i fem av IFK Värnamo’s tio senaste matcher i alla tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.4 mål under den här perioden. Det blev över 2.5 mål i fem av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.1 mål under den här perioden.

IFK Värnamo vs IFK Göteborg Preview

IFK Värnamo form

IFK Värnamo presterar just nu upp och ner efter förlust mot Kalmar FF med 0-2, innan det vinst med 0-4 mot IFK Norrköping. Sedan var man tillbaka på förlorarspåret efter 1-2-nederlag mot Mjällby. IFK Värnamo har inte vunnit någon av sina sex senaste matcher i Allsvenskan på Finnvedsvallen. Ett facit på en oavgjorda och fem förluster, där de släppte in 14 och gjorde fyra mål.

IFK Göteborg form

Resultaten har varit upp och ner för IFK Göteborg, som vann mot Mjällby med 1-0. Det följdes upp med en tung förlust med 5-2 mot AIK och nu senast en 1-0-vinst mot Elfsborg. I de sex senaste bortamatcherna i Allsvenskan, vann IFK Göteborg två, samtidigt som man även spelade en oavgjord. De fick utstå tre defeats här med en målskillnad på tio mål insläppta och nio gjorda.

Nuvarande tabellen i Allsvenskan

IFK Värnamo tog samtliga tre poäng tre gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade ett och åkte på sex förluster under den här perioden. IFK Göteborg vann fyra av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort ett och förlorade fem. IFK Göteborg kommer med en bra känsla att hitta nät kommande söndag mot IFK Värnamo som endast hållit nollan en gång i de 10 senaste hemmamatcherna. Besökarna har kämpat sig till två hållna nollor i sina 10 senaste bortamatcher.

Senaste lagnyheter

IFK Värnamo gjorde första målet i fyra matcher av de senaste tio på hemmaplan. IFK Göteborg gjorde första målet fem gånger i de senaste tio matcherna. IFK Värnamo har gjort mål i 5 raka ligamatcher mot IFK Göteborg.