IFK Värnamo vs AIK: Bästa oddsen och matchtipsen.

Toppen mot botten när AIK möter IFK Värnamo för en match i Allsvenskan kommande söndag.På plats nummer 13 i Allsvenskan har IFK Värnamo spelat ihop 13 poäng efter 14 matcher. Med 28 poäng befinner sig AIK på plats 3 i tabellen med 14 spelade matcher.Gnaget hoppas följa upp segern mot Kalmar FF senast med en ny och ta nya steg mot serieledningen.

Våra tips.

Statistik och fakta för IFK Värnamo vs AIK i Allsvenskan.

 • IFK Värnamo har släppt in i 9 av de senaste 10 matcherna
 • IFK Värnamo har inte vunnit 8 av sina senaste 10 matcher
 • IFK Värnamo har förlorat 4 av sina senaste 5 matcher
 • IFK Värnamo har inte vunnit 6 av sina senaste 8 hemmamatcher
 • IFK Värnamo har inte förlorat 5 av sina senaste 7 hemmamatcher

.

 • AIK har gjort mål i 22 av de senaste 24 matcherna
 • I de senaste 5 bortamatcherna i rad AIK har spelat, har båda lagen gjort mål
 • AIK har inte förlorat 12 av sina senaste 14 matcher
 • I 7 av de senaste 9 matcherna AIK har spelat, har båda lagen gjort mål
 • AIK har gjort mål i 11 av de senaste 12 bortamatcherna

.

   

.

Form: IFK Värnamo mot AIK.

IFK Värnamo fi en tung period.

Resultaten har varit under all kritik för IFK Värnamo på senare tid och nu behöver man verkligen få med sig något för att vända den negativa trenden.IFK Värnamo är bara en poäng ifrån att vara helt utan positiva resultat i sina senaste tre matcher. De förlorade med 3-0 mot Varbergs BoIS FC innan det blev oavgjort efter en (1-1)-match mot GIF Sundsvall. Sedan hamnade man återigen i förlustkolumnen när Djurgården besegrade dem med 5-0.

AIK hoppas på en nystart.

AIK har stött på blandade resultat i sina senaste tre matcher där man skrapat ihop fyra poäng. Det hela började med ett oavgjort resultat efter en 2-2-match mot Elfsborg, sen plockades tre viktiga poäng i en 1-0-vinst mot Kalmar FF. Tyvärr kunde de inte följa upp den vinsten utan åkte på en 3-2förlust mot Vorskla i den senaste matchen.

IFK Värnamo vs AIK Matchhistorik.

Tabellställningar i Allsvenskan.

Som framgår av Allsvenskan-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 15 poäng. Även om IFK Värnamo inte kommer att ha en möjlighet att komma över AIK i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. AIK, som nu ligger på tre med 28 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen på söndag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan.

Marcus Antonsson har varit en produktiv målskytt den här säsongen, och han toppar listan för IFK Värnamo, som hoppas att han ska göra mål igen.

Nicolas Stefanelli är den som känns hetast offensivt i Gnaget just nu.